fbpx

Wilt u een zanger boeken?

Bekijk de zangers die te boeken zijn bij Lukassen Produkties

Alle bekende en minder bekende zangers boekt u bij Lukassen Produkties. Mocht u advies of de mogelijkheden willen bespreken, neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden en opties te bespreken. Bel ons: 024 – 323 27 14 of via mail info@lukassen.nl.

Wij staan garant voor een goed advies en zijn al jaren een betrouwbare partner als u een zanger wil boeken. Bij Lukassen Produkties boekt u bij de bron en betaalt u dus nooit te veel!

Andre Hazes Op aanvraag

André Hazes is de zoon van volkszanger André Hazes sr. André heeft een goedgevulde agenda met optredens in Nederland en België. Tijdens zijn 30 minuten durende optreden zingt André zijn eigen hits, maar ook het geliefde repertoire van zijn vader.

Jannes €5850,-

Zijn naam is … Jannes, wie kent hem niet? De koning van het Piratenfeest.
Hij heeft verschillende prijzen in de wacht gesleept en al meer dan 500.000 cd’s verkocht.

Django Wagner €2995,-

Django is een veelzijdige sfeermaker. Gevoelig en serieus op zijn tijd, maar hij is ook zeker in staat om een feestje te bouwen.

Wolter Kroes €5950,-

Ik heb de hele nacht, en vele hits passeren de reveu tijdens zijn optreden. Wolter is niet meer weg te denken in het Nederlandse circuit.

Ancora €2495,-

Is het mogelijk om een welhaast vergeten muziektraditie nieuw leven in te blazen, opnieuw op de kaart te zetten? Ja, dat kan. Ancora bewijst dat.

Brace €2475,-

We kennen hem van zijn nummers Moppie, Leipe Mocro Flavour en Hartendief. De 28-jarige Brace is terug en wil Nederland laten horen dat hij nog veel meer kan. Hij wil laten zien dat hij echt gevoel heeft voor muziek.

Ben Cramer €2850,-

Ben Cramer, een van Nederlands grootste zangers oa.. bekend van ' de clown ' 'ZAIZAIZAIZAI' en ' De oude Muzikant' , het Songfestival en vele musicals.

Def Rhymz Op aanvraag

Def Rhymz de allergoeiste artiest en dat is hij zeker! Een ras echte entertainer die op de bekendste poppodia heeft opgetreden (lowlands, pinkpop etc.).

Der Falsche Heino Op aanvraag

Met zijn diepe donkerbruine stem en zijn unieke outfit verovert der Falsche Heino de harten van zijn publiek. Als een ervaren, doorgewinterde artiest creëert hij een sfeer op topniveau!

Dieter Koblenz €1350,-

Laat deze kans niet aan u voorbij gaan! Humor, plezier en vele bekende liederen komen voorbij in deze fantastische schlager show!

Ferry de Lits €1495,-

Op de buhne weet Ferry een breed publiek te bereiken met zijn gevarieerde repertoire met een hoog entertainmentgehalte voor jong en oud.

Frans Duijts €4995,-

In Tiel begonnen als Andre Hazes imitator inmiddels de lieveling van het publiek. Samen op het strand, Lieveling en natuurlijk jij denkt maar dat je alles mag van mij.

Gebroeders Ko €2795,-

Gebroeders Ko zijn al jaren de meest succesvolle feest act van Nederland met nummers als 'Boten Anna', 'Schatje mag ik je foto' en 'Helikopter'.

Gers Pardoel Op aanvraag

Bekende zanger uit de Hiphopscene, bekend van de grote hits met Ik neem je mee‚ Nergens zonder jou met Guus Meeuwis en Bagagedrager

Henk Damen €1295,-

Henks voormalige voetbaltrainer is niemand minder dan Hans Kraaij jr. Hij bracht Henk in Contact met een platenmaatschappij. En dit het begin van zijn zangcarriere.

Jacques Herb €1795,-

Ooit ontdekt door vader abraham, van bobo in the bush tot lid van de Orde van Oranje Nassau. Ontzettend verrassende podiumact en niet alleen door Manuela.

Jaman €1295,-

Jaman is een speciale zanger met een fantastische uitstraling die met zijn warme stemgeluid altijd de juiste snaar weet te raken.

Jelle B €995,-

Jelle is, en blijft een ras artiest. Overal waar hij het podium betreedt ontstaat meteen een geweldige ambiance en hij weet hier als geen ander, met slechts zijn stem en een gitaar, op in te spelen.

Kleine Viezerik Op aanvraag

KV (aka Kleine Viezerik) groeide op met vele muziekstijlen; R&B, Soul en later Hiphop. In die periode van wasdom ontwikkelde hij zijn passie als artiest.

Mick Harren €1650,-

Mick Harren is bekend van de hits Sweet Caroline, Zo Verliefd op Jou, Zie jij een Engel die lacht, word wakker Nederland en het succes album Ik wil je.

Otto Lagerfett €1595,-

Otto Lagerfett boeken doet u makkelijk en betrouwbaar bij het exclusieve artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

Peter Koelewijn €3230,-

Deze Rocker uit Eindhoven schrijft al op zijn 18e de klassieker "Kom Van Dat Dak Af" en is al decennia lang van grote invloed op de Nederlandse popmuziek.

Pierre van Dam €795,-

Pierre van Dam werd op 4 januari 1966 in de Amsterdamse Jordaan geboren, net geen kerstkind dus,maar dat neemt niet weg dat hij al zeer snel talent bezat om naam te maken in de Nederlandse showbusiness.

Rapper Sjors €895,-

Wij doen enkel de boekingen voor de rap-optredens. Voor management, videoboodschappen of andere aanvragen mail naar: sjorsbekendvantv@gmail.com.

Rein Mercha €2495,-

Rein Mercha, bekend van het TV-programma 'Bloed, Zweet en Tranen, nu exclusief te boeken bij Lukassen Produkties

Rob Ronalds €1495,-

Rob is bekend van Cooldown Cafe, het TV programma Ab Normaal en dagelijks op TV met Holland Clip Festival op TV Oranje.

Roy Raymonds €995,-

Zeven jaar geleden stapte de sympathieke zanger/entertainer Roy Raymonds in de wereld van het entertainment en met veel succes. Roy kwam in het tv programma "een ster in 40 dagen" waar hij al snel de publieks favoriet werd.

Syb van der Ploeg €3495,-

Syb, nog steeds massaal aansprekend als de frontman van de legendarische Kast. Hij laat in deze periode zien, over een grote diversiteit aan talenten te beschikken.

Theo van Cleef Op aanvraag

Theo van Cleef is geboren op 02-02-1956 te Nijmegen, eind jaren 80 is Theo in de muziek terecht gekomen en heeft hij bij verschillende bands gezeten.

Waylon Op aanvraag

Waylon is de eerste Nederlander die een contract bij het legendarische Motown scoort. En bij Motown zitten niet de minsten.

Yes-R €2995,-

Deze MC uit Amsterdam-Oost is enorm populair bij de Nederlandse jeugd. Hij is jong, hip en kan niet alleen rappen, maar ook acteren.

Zware Jongens €1895,-

De liveoptredens van de Zware Jongens zijn een groot doe-en-zing-mee-feest. Het publiek wordt uitgenodigd om mee te doen met allemaal grappige bewegingen en wordt getrakteerd op een enorm leuke show.

Mike Peterson €1495,-

Wat een zanger en wat een performence. Een ongelofelijke hoge en zuiver stemgeluid. Een fantastisch repertoire van Soul, Funk en heden daagse hits in een spetterend nieuw jasje gestoken, maar ook mooie Nederlandstalige nummers en eigen muziek.

Klubb3 Op aanvraag

In korte tijd zijn ze opgeklommen tot de top van de Duitse Schlagerindustrie: Klubbb3, bestaande uit Christoff, Jan Smit en Florian Silbereisen.

Stimmung mit der Peter €1295,-

De show van 'Der Peter' is een gevarieerd maar bovenal interactief programma waarbij hij is gehuld in echte Duitse klederdracht. In zijn sexy lederhosen zet hij de zaal elke keer weer op de kop met hits als Du, Festival der Liebe, Heidi en andere Duitse knallers!

Wir sind Spitze €1300 (vanaf prijs),-

Als échte kameleons wisselen deze vijf "rasmuzikanten in hart en nieren” tijdens hun shows moeiteloos van “Die Populairsten Polka’s und Schönsten Schlager” naar “Die Rassigsten Rocker und Blödesten Ballermann-Hits”

Helena Fischer Double Op aanvraag

Lukassen Produkties heeft een échte Helene Fischer Double (Helene Fischer dubbelganger) in haar artiestenportfolio beschikbaar! Deze Helene Fischer imitator lijkt niet alleen op Helene Fischer, ze zíngt ook als Helene Fischer!

Jayh Op aanvraag

Hit na hit na hit na hit. Jayh Jawson had dit als laatste verwacht als je dit tegen hem had gezegd aan het
begin van zijn carrière.

Zanger Kafke €2250,-

Kan Zanger Kafke heel goed zingen? Welnee. Hij zal het als eerste toegeven. Maar bij elk optreden gaat de tent uit z'n dak.

Jeffrey Kuipers €1195,-

Jeffrey Kuipers is een allround zanger, bij groter publiek bekend van zijn Nederlandstalige hits Alles wat je zei, Ware Liefde en Wat je zegt.

Rolf Sánchez op aanvraag

Rolf Sanchez is inmiddels niet meer weg te denken uit de hitlijsten en is op dit moment de meest succesvolle Nederlandse artiest op het gebied van Latin muziek.

Wilbert Pigmans €1995,-

Wilbert staat garant voor een gezellig optreden met uiteraard de hit “De Toreador” en diverse NL talige meezingers/hits!

Danilo €795,-

Danilo is in korte tijd uitgegroeid tot een landelijk bekende artiest met een drukke agenda en optredens door heel Nederland.

Brent €895,-

Brent bekend van Balenciaga en treintje! Brent houdt van grote flessen drank, een peperdure rolex, Mercedes G-klasse en designers kleding.

The 2 Men Show €795,-

Ze spelen op gitaar, toetsen, drums en brengen telkens weer een gevarieerd; repertoire met zowel hedendaagse popnummers als de gezellige meezingers van de 60’s, 70’s, 80’s en 90’s. Daarmee is The 2 Men Show dé perfecte invulling op uiteenlopende evenementen, van feestweek tot vakantiepark!