fbpx

Wilt u een zangeres boeken?

Bekijk de zangeressen die te boeken zijn bij Lukassen Produkties

Alle bekende en minder bekende zangeres boekt u bij Lukassen Produkties. Mocht u advies of de mogelijkheden willen bespreken, neem gerust contact met ons op. Bel ons: 024 – 323 27 14 of mail ons info@lukassen.nl.

Wij staan garant voor een goed advies en zijn al jaren een betrouwbare partner als u een zangeres wilt boeken. Bij Lukassen Produkties boekt u bij de bron en betaalt u dus nooit te veel!

Samantha Steenwijk €3975,-

Wie de laatste jaren Samantha Steenwijk in actie heeft gezien, zal zich moeilijk kunnen voorstellen dat de zangeres lange tijd te verlegen was voor de buhne.

Sieneke €1595,-

Sieneke, winnares van het nationaal songfestival met Shalalie Shalala, prachtige pure zangeres van het Nederlands lied!

Beppie Kraft Op aanvraag

Beppie weet op de een of andere manier haar publiek te raken. Bijna ieder jaar trakteert ze haar fans op een geweldige meezinger of een onvervalste carnavalskraker.

Anna Grace €1975,-

AnnaGrace, het danceproject bestaande uit producers Peter Luts, David Vervoort en zangeres Annemie Coenen was voorheen gekend als Ian van Dahl.

Berget Lewis €4250,-

Met haar krachtige volume als handelsmerk is Berget Lewis al vele jaren een vaste waarde op de (inter)nationale podia.

Dutch Diva’s €3975,-

2 fantastische zangeressen besloten in het voorjaar van 2000 om hun krachten te bundelen. De Dutch Diva's waren geboren.

Hind €1995,-

Nederland kent haar inmiddels al jaren als een jonge vrouw met een bijzondere, warme uitstraling en een stem waar ze net zo makkelijk pop, fado, jazz als Arabische klassiekers mee zingt.

Leonie Meijer €1975,-

Leonie Meijer gaf zich op voor de nieuwe tv-talentenshow 'The Voice of Holland' en bereikte in januari de finale van de show waarin ze gecoacht werd door Jeroen van der Boom. In de show zong Leonie duetten met met Ilse DeLange en Marco Borsato.

Petra Berger €3375,-

Als er iemand tot de top van de Nederlandse zangeressen behoort is het met recht Petra berger. Petra heeft de bijzondere gave om mensen echt te raken met haar stem en op die manier alle mogelijke emoties los te maken.

Shirma Rouse €3750,-

Haar enorme bereik, soulvolle en rijke stemgeluid maken haar tot één van de meest gevraagde zangeressen van Nederland.

Tamara Tol €995,-

Tamara voelt zich helemaal in haar sas met dit feestrepertoire. Ze kan met deze liedjes haar vrolijke en zonnige karakter aan het publiek laten zien.

Kim Lian van der Meij Op aanvraag

Kim-Lians eerste eigen single, Teenage Superstar, werd in korte tijd een grote hit, zo ook haar tweede single Hey Boy. Met haar derde single Garden Of Love bewees Kim-Lian een all-round music artist te zijn.

Desray €2275,-

Deze “supergirl” is een waar genot om naar te kijken, maar vooral om naar te luisteren.

Liesl von Possenhofen Op aanvraag

Een in haar half uur durend optreden zet zij enkel bekende meezingers in, speciaal in een uptempo aprés-ski jasje! Denk aan hits als Atemlos, Ich bin wie Du, 1000 mal belogen, Ein festival der liebe, maar ook meedeiners als het Kufstein lied of Sierra Madre.

Die Supertolle Schlagerschwestern Op aanvraag

Al hossend op krakers als ‘Fiesta Mexicana’ of meedeinend op ‘Du' en ‘Ein Bisschen Frieden’ is deze act een absolute lust voor oog en oor, en geeft gegarandeerd de perfecte sfeer aan uw evenement

Anita Doth €3950,-

Met monsterhits als No Limit, Jump For Joy en Get Ready For This….. werd zij samen met 2Unlimited het beste exportproduct van Nederland en is zij tot in alle uiteinden van deze planet nog steeds een fenomeen.

Famke Louise Op aanvraag

Te boeken bij Lukassen Produkties is de uiterst populaire ´Famke Louise', één van Nederland haar populairste vloggers, en nu ook zeer actief in de Urban & Club wereld.

Laura Vlasblom Op aanvraag

Laura Vlasblom is een echte allrounder, zeer professioneel en multi inzetbaar, maar altijd met aandacht voor de mensen om haar heen.

Julia van Bergen €1895,-

Met ruim 135.000 volgers op Instagram, ruim 44.000 abonnees op YouTube en meerdere hits op haar naam is Julia van Bergen iemand om in de gaten te houden!

Sterre Koning Op aanvraag

"Waarom wachten tot je later groter bent?" Niet alleen de titel van Sterre's boek, maar ook samenvattend voor haar carrière met o.a. het Junior Songfestival, The Voice of Holland en meerdere singles in de hitlijsten. Sterre Koning is mega populair onder de jeugd, met ruim 530.000 volgers op social media!