fbpx

Wilt u een volks / levenslied artiest boeken?

Bekijk de volks / levenslied artiesten die te boeken zijn bij Lukassen Produkties

Alle bekende en minder bekende volks / levenslied artiesten boekt u bij Lukassen Produkties. Mocht u advies of de mogelijkheden willen bespreken, neem gerust contact met ons op. Bel ons: 024 – 323 27 14 of mail ons info@lukassen.nl.

Wij staan garant voor een goed advies en zijn al jaren een betrouwbare partner als u een volks / levenslied artiest wilt boeken. Bij Lukassen Produkties boekt u bij de bron en betaalt u dus nooit te veel!

Ancora €2495,-

Is het mogelijk om een welhaast vergeten muziektraditie nieuw leven in te blazen, opnieuw op de kaart te zetten? Ja, dat kan. Ancora bewijst dat.

Ferry de Lits €1495,-

Op de buhne weet Ferry een breed publiek te bereiken met zijn gevarieerde repertoire met een hoog entertainmentgehalte voor jong en oud.

Frans Duijts €4995,-

In Tiel begonnen als Andre Hazes imitator inmiddels de lieveling van het publiek. Samen op het strand, Lieveling en natuurlijk jij denkt maar dat je alles mag van mij.

Henk Damen €1295,-

Henks voormalige voetbaltrainer is niemand minder dan Hans Kraaij jr. Hij bracht Henk in Contact met een platenmaatschappij. En dit het begin van zijn zangcarriere.

Jacques Herb €1795,-

Ooit ontdekt door vader abraham, van bobo in the bush tot lid van de Orde van Oranje Nassau. Ontzettend verrassende podiumact en niet alleen door Manuela.

Jaman €1295,-

Jaman is een speciale zanger met een fantastische uitstraling die met zijn warme stemgeluid altijd de juiste snaar weet te raken.

Mick Harren €1650,-

Mick Harren is bekend van de hits Sweet Caroline, Zo Verliefd op Jou, Zie jij een Engel die lacht, word wakker Nederland en het succes album Ik wil je.

Pierre van Dam €795,-

Pierre van Dam werd op 4 januari 1966 in de Amsterdamse Jordaan geboren, net geen kerstkind dus,maar dat neemt niet weg dat hij al zeer snel talent bezat om naam te maken in de Nederlandse showbusiness.

Rein Mercha €2495,-

Rein Mercha, bekend van het TV-programma 'Bloed, Zweet en Tranen, nu exclusief te boeken bij Lukassen Produkties

Roy Raymonds €995,-

Zeven jaar geleden stapte de sympathieke zanger/entertainer Roy Raymonds in de wereld van het entertainment en met veel succes. Roy kwam in het tv programma "een ster in 40 dagen" waar hij al snel de publieks favoriet werd.

Tamara Tol €995,-

Tamara voelt zich helemaal in haar sas met dit feestrepertoire. Ze kan met deze liedjes haar vrolijke en zonnige karakter aan het publiek laten zien.

Theo van Cleef Op aanvraag

Theo van Cleef is geboren op 02-02-1956 te Nijmegen, eind jaren 80 is Theo in de muziek terecht gekomen en heeft hij bij verschillende bands gezeten.

Jeffrey Kuipers €1195,-

Jeffrey Kuipers is een allround zanger, bij groter publiek bekend van zijn Nederlandstalige hits Alles wat je zei, Ware Liefde en Wat je zegt.

Andre Hazes Op aanvraag

André Hazes is de zoon van volkszanger André Hazes sr. André heeft een goedgevulde agenda met optredens in Nederland en België. Tijdens zijn 30 minuten durende optreden zingt André zijn eigen hits, maar ook het geliefde repertoire van zijn vader.

Jannes €5850,-

Zijn naam is … Jannes, wie kent hem niet? De koning van het Piratenfeest.
Hij heeft verschillende prijzen in de wacht gesleept en al meer dan 500.000 cd’s verkocht.

Django Wagner €2995,-

Django is een veelzijdige sfeermaker. Gevoelig en serieus op zijn tijd, maar hij is ook zeker in staat om een feestje te bouwen.

Samantha Steenwijk €3975,-

Wie de laatste jaren Samantha Steenwijk in actie heeft gezien, zal zich moeilijk kunnen voorstellen dat de zangeres lange tijd te verlegen was voor de buhne.

Sieneke €1595,-

Sieneke, winnares van het nationaal songfestival met Shalalie Shalala, prachtige pure zangeres van het Nederlands lied!

Wolter Kroes €5950,-

Ik heb de hele nacht, en vele hits passeren de reveu tijdens zijn optreden. Wolter is niet meer weg te denken in het Nederlandse circuit.