fbpx

Wilt u een r&b / urban / hiphop artiest boeken?

Bekijk de r&b / urban / hiphop artiesten die te boeken zijn bij Lukassen Produkties

Alle bekende en minder bekende r&b / urban / hiphop artiesten boekt u bij Lukassen Produkties. Mocht u advies of de mogelijkheden willen bespreken, neem gerust contact met ons op. Bel ons: 024 – 323 27 14 of mail ons info@lukassen.nl.

Wij staan garant voor een goed advies en zijn al jaren een betrouwbare partner als u een r&b / urban / hiphop artiest wilt boeken. Bij Lukassen Produkties boekt u bij de bron en betaalt u dus nooit te veel!

Brace €2475,-

We kennen hem van zijn nummers Moppie, Leipe Mocro Flavour en Hartendief. De 28-jarige Brace is terug en wil Nederland laten horen dat hij nog veel meer kan. Hij wil laten zien dat hij echt gevoel heeft voor muziek.

Def Rhymz Op aanvraag

Def Rhymz de allergoeiste artiest en dat is hij zeker! Een ras echte entertainer die op de bekendste poppodia heeft opgetreden (lowlands, pinkpop etc.).

Kleine Viezerik Op aanvraag

KV (aka Kleine Viezerik) groeide op met vele muziekstijlen; R&B, Soul en later Hiphop. In die periode van wasdom ontwikkelde hij zijn passie als artiest.

Rapper Sjors €895,-

Wij doen enkel de boekingen voor de rap-optredens. Voor management, videoboodschappen of andere aanvragen mail naar: sjorsbekendvantv@gmail.com.

Yes-R €2995,-

Deze MC uit Amsterdam-Oost is enorm populair bij de Nederlandse jeugd. Hij is jong, hip en kan niet alleen rappen, maar ook acteren.

Jayh Op aanvraag

Hit na hit na hit na hit. Jayh Jawson had dit als laatste verwacht als je dit tegen hem had gezegd aan het
begin van zijn carrière.

Broederliefde Op aanvraag

Een van dé rapsensaties van dit moment is de uit Rotterdam afkomstige groep Broederliefde. Een 10k-koppig vriendencollectief die bestaat uit de voornaamste leden Mella, Jerr, Sjaf, Emms en DJ Edson Ceasar.