fbpx

Wilt u een pop artiest boeken?

Bekijk de pop artiesten die te boeken zijn bij Lukassen Produkties

Alle bekende en minder bekende pop artiesten boekt u bij Lukassen Produkties. Mocht u advies of de mogelijkheden willen bespreken, neem gerust contact met ons op. Bel ons: 024 – 323 27 14 of mail ons info@lukassen.nl.

Wij staan garant voor een goed advies en zijn al jaren een betrouwbare partner als u een pop artiest wilt boeken. Bij Lukassen Produkties boekt u bij de bron en betaalt u dus nooit te veel!

Berget Lewis €4250,-

Met haar krachtige volume als handelsmerk is Berget Lewis al vele jaren een vaste waarde op de (inter)nationale podia.

Def Rhymz Op aanvraag

Def Rhymz de allergoeiste artiest en dat is hij zeker! Een ras echte entertainer die op de bekendste poppodia heeft opgetreden (lowlands, pinkpop etc.).

Dutch Diva’s €3975,-

2 fantastische zangeressen besloten in het voorjaar van 2000 om hun krachten te bundelen. De Dutch Diva's waren geboren.

Gers Pardoel Op aanvraag

Bekende zanger uit de Hiphopscene, bekend van de grote hits met Ik neem je mee‚ Nergens zonder jou met Guus Meeuwis en Bagagedrager

Hind €1995,-

Nederland kent haar inmiddels al jaren als een jonge vrouw met een bijzondere, warme uitstraling en een stem waar ze net zo makkelijk pop, fado, jazz als Arabische klassiekers mee zingt.

Leonie Meijer €1975,-

Leonie Meijer gaf zich op voor de nieuwe tv-talentenshow 'The Voice of Holland' en bereikte in januari de finale van de show waarin ze gecoacht werd door Jeroen van der Boom. In de show zong Leonie duetten met met Ilse DeLange en Marco Borsato.

Peter Koelewijn €3230,-

Deze Rocker uit Eindhoven schrijft al op zijn 18e de klassieker "Kom Van Dat Dak Af" en is al decennia lang van grote invloed op de Nederlandse popmuziek.

Petra Berger €3375,-

Als er iemand tot de top van de Nederlandse zangeressen behoort is het met recht Petra berger. Petra heeft de bijzondere gave om mensen echt te raken met haar stem en op die manier alle mogelijke emoties los te maken.

Syb van der Ploeg €3495,-

Syb, nog steeds massaal aansprekend als de frontman van de legendarische Kast. Hij laat in deze periode zien, over een grote diversiteit aan talenten te beschikken.

Waylon Op aanvraag

Waylon is de eerste Nederlander die een contract bij het legendarische Motown scoort. En bij Motown zitten niet de minsten.

Miss Montreal Op aanvraag

Het Nederlandse publiek leert Sanne in 2008 kennen via een reclame, maar al snel mag ze in 'De Wereld Draait Door' haar eigen liedje 'Just A Flirt' komen spelen.

Kim Lian van der Meij Op aanvraag

Kim-Lians eerste eigen single, Teenage Superstar, werd in korte tijd een grote hit, zo ook haar tweede single Hey Boy. Met haar derde single Garden Of Love bewees Kim-Lian een all-round music artist te zijn.

Andre Hazes Op aanvraag

André Hazes is de zoon van volkszanger André Hazes sr. André heeft een goedgevulde agenda met optredens in Nederland en België. Tijdens zijn 30 minuten durende optreden zingt André zijn eigen hits, maar ook het geliefde repertoire van zijn vader.

Samantha Steenwijk €3975,-

Wie de laatste jaren Samantha Steenwijk in actie heeft gezien, zal zich moeilijk kunnen voorstellen dat de zangeres lange tijd te verlegen was voor de buhne.