fbpx

Wilt u een nederlandstalige artiest boeken?

Bekijk de nederlandstalige artiesten die te boeken zijn bij Lukassen Produkties

Alle bekende en minder bekende nederlandstalige artiesten boekt u bij Lukassen Produkties. Mocht u advies of de mogelijkheden willen bespreken, neem gerust contact met ons op. Bel ons: 024 – 323 27 14 of mail ons info@lukassen.nl.

Wij staan garant voor een goed advies en zijn al jaren een betrouwbare partner als u een nederlandstalige artiest wilt boeken. Bij Lukassen Produkties boekt u bij de bron en betaalt u dus nooit te veel!

Broederliefde Op aanvraag

Een van dé rapsensaties van dit moment is de uit Rotterdam afkomstige groep Broederliefde. Een 10k-koppig vriendencollectief die bestaat uit de voornaamste leden Mella, Jerr, Sjaf, Emms en DJ Edson Ceasar.

Andre Hazes Op aanvraag

André Hazes is de zoon van volkszanger André Hazes sr. André heeft een goedgevulde agenda met optredens in Nederland en België. Tijdens zijn 30 minuten durende optreden zingt André zijn eigen hits, maar ook het geliefde repertoire van zijn vader.

Jannes €5850,-

Zijn naam is … Jannes, wie kent hem niet? De koning van het Piratenfeest.
Hij heeft verschillende prijzen in de wacht gesleept en al meer dan 500.000 cd’s verkocht.

Django Wagner €2995,-

Django is een veelzijdige sfeermaker. Gevoelig en serieus op zijn tijd, maar hij is ook zeker in staat om een feestje te bouwen.

Samantha Steenwijk €4995,-

Wie de laatste jaren Samantha Steenwijk in actie heeft gezien, zal zich moeilijk kunnen voorstellen dat de zangeres lange tijd te verlegen was voor de buhne.

Sieneke €1595,-

Sieneke, winnares van het nationaal songfestival met Shalalie Shalala, prachtige pure zangeres van het Nederlands lied!

Wolter Kroes €6995,-

Ik heb de hele nacht, en vele hits passeren de reveu tijdens zijn optreden. Wolter is niet meer weg te denken in het Nederlandse circuit.

Beppie Kraft Op aanvraag

Beppie weet op de een of andere manier haar publiek te raken. Bijna ieder jaar trakteert ze haar fans op een geweldige meezinger of een onvervalste carnavalskraker.

Ancora €2495,-

Is het mogelijk om een welhaast vergeten muziektraditie nieuw leven in te blazen, opnieuw op de kaart te zetten? Ja, dat kan. Ancora bewijst dat.

Ben Cramer €2850,-

Ben Cramer, een van Nederlands grootste zangers oa.. bekend van ' de clown ' 'ZAIZAIZAIZAI' en ' De oude Muzikant' , het Songfestival en vele musicals.

EMPIRE €2495,-

Wat krijg je als je het gitaargeweld van AC/DC, de charmes van Andre Hazes en de power vocals van Bruno Mars en Queen combineert? Dan krijg je goud. Puur goud! En dat is precies hoe je een show van EMPIRE beleeft!

Brace €2475,-

We kennen hem van zijn nummers Moppie, Leipe Mocro Flavour en Hartendief. De 28-jarige Brace is terug en wil Nederland laten horen dat hij nog veel meer kan. Hij wil laten zien dat hij echt gevoel heeft voor muziek.

Def Rhymz Op aanvraag

Def Rhymz de allergoeiste artiest en dat is hij zeker! Een ras echte entertainer die op de bekendste poppodia heeft opgetreden (lowlands, pinkpop etc.).

Dutch Diva’s €3975,-

2 fantastische zangeressen besloten in het voorjaar van 2000 om hun krachten te bundelen. De Dutch Diva's waren geboren.

Ferry de Lits €1495,-

Op de buhne weet Ferry een breed publiek te bereiken met zijn gevarieerde repertoire met een hoog entertainmentgehalte voor jong en oud.

Frans Duijts €4995,-

In Tiel begonnen als Andre Hazes imitator inmiddels de lieveling van het publiek. Samen op het strand, Lieveling en natuurlijk jij denkt maar dat je alles mag van mij.

Gebroeders Ko €2795,-

Gebroeders Ko zijn al jaren de meest succesvolle feest act van Nederland met nummers als 'Boten Anna', 'Schatje mag ik je foto' en 'Helikopter'.

Gers Pardoel Op aanvraag

Bekende zanger uit de Hiphopscene, bekend van de grote hits met Ik neem je mee‚ Nergens zonder jou met Guus Meeuwis en Bagagedrager

Henk Damen €1295,-

Henks voormalige voetbaltrainer is niemand minder dan Hans Kraaij jr. Hij bracht Henk in Contact met een platenmaatschappij. En dit het begin van zijn zangcarriere.

Jacques Herb €1795,-

Ooit ontdekt door vader abraham, van bobo in the bush tot lid van de Orde van Oranje Nassau. Ontzettend verrassende podiumact en niet alleen door Manuela.

Jaman €1495,-

Jaman is een speciale zanger met een fantastische uitstraling die met zijn warme stemgeluid altijd de juiste snaar weet te raken.

Jelle B €995,-

Jelle is, en blijft een ras artiest. Overal waar hij het podium betreedt ontstaat meteen een geweldige ambiance en hij weet hier als geen ander, met slechts zijn stem en een gitaar, op in te spelen.

Leonie Meijer €1975,-

Leonie Meijer gaf zich op voor de nieuwe tv-talentenshow 'The Voice of Holland' en bereikte in januari de finale van de show waarin ze gecoacht werd door Jeroen van der Boom. In de show zong Leonie duetten met met Ilse DeLange en Marco Borsato.

Mick Harren €1650,-

Mick Harren is bekend van de hits Sweet Caroline, Zo Verliefd op Jou, Zie jij een Engel die lacht, word wakker Nederland en het succes album Ik wil je.

Peter Koelewijn €3230,-

Deze Rocker uit Eindhoven schrijft al op zijn 18e de klassieker "Kom Van Dat Dak Af" en is al decennia lang van grote invloed op de Nederlandse popmuziek.

Pierre van Dam €795,-

Pierre van Dam werd op 4 januari 1966 in de Amsterdamse Jordaan geboren, net geen kerstkind dus,maar dat neemt niet weg dat hij al zeer snel talent bezat om naam te maken in de Nederlandse showbusiness.

Rein Mercha €2495,-

Rein Mercha, bekend van het TV-programma 'Bloed, Zweet en Tranen, nu exclusief te boeken bij Lukassen Produkties

Rob Ronalds €1495,-

Rob is bekend van Cooldown Cafe, het TV programma Ab Normaal en dagelijks op TV met Holland Clip Festival op TV Oranje.

Roy Raymonds €995,-

Zeven jaar geleden stapte de sympathieke zanger/entertainer Roy Raymonds in de wereld van het entertainment en met veel succes. Roy kwam in het tv programma "een ster in 40 dagen" waar hij al snel de publieks favoriet werd.

Syb van der Ploeg €3495,-

Syb, nog steeds massaal aansprekend als de frontman van de legendarische Kast. Hij laat in deze periode zien, over een grote diversiteit aan talenten te beschikken.

Tamara Tol €995,-

Tamara voelt zich helemaal in haar sas met dit feestrepertoire. Ze kan met deze liedjes haar vrolijke en zonnige karakter aan het publiek laten zien.

Theo van Cleef Op aanvraag

Theo van Cleef is geboren op 02-02-1956 te Nijmegen, eind jaren 80 is Theo in de muziek terecht gekomen en heeft hij bij verschillende bands gezeten.

Yes-R €2995,-

Deze MC uit Amsterdam-Oost is enorm populair bij de Nederlandse jeugd. Hij is jong, hip en kan niet alleen rappen, maar ook acteren.

Zware Jongens €1895,-

De liveoptredens van de Zware Jongens zijn een groot doe-en-zing-mee-feest. Het publiek wordt uitgenodigd om mee te doen met allemaal grappige bewegingen en wordt getrakteerd op een enorm leuke show.

Raymon Hermans €1800,-

Sinds zijn jonge jaren staat er één ding centraal in het leven van Raymon Hermans.. en dat is muziek. Het zingen en entertainen is zijn passie. Al snel was het duidelijk, Raymon Hermans is een geboren artiest.

Zanger Kafke €2250,-

Kan Zanger Kafke heel goed zingen? Welnee. Hij zal het als eerste toegeven. Maar bij elk optreden gaat de tent uit z'n dak.

Wilbert Pigmans €1995,-

Wilbert staat garant voor een gezellig optreden met uiteraard de hit “De Toreador” en diverse NL talige meezingers/hits!

Jeffrey Kuipers €1195,-

Jeffrey Kuipers is een allround zanger, bij groter publiek bekend van zijn Nederlandstalige hits Alles wat je zei, Ware Liefde en Wat je zegt.

Julia van Bergen €1895,-

Met ruim 135.000 volgers op Instagram, ruim 44.000 abonnees op YouTube en meerdere hits op haar naam is Julia van Bergen iemand om in de gaten te houden!

Jackfire €3495,-

Vier ervaren en talentvolle muzikanten met een unieke live show. In een rap tempo volgen de grootste hits elkaar op, verpakt in verrassende medleys

STEAM €2995,-

Hoezo vrouwen kunnen niet rocken? Dan heb je STEAM nog nooit meegemaakt: 5 vrouwen die jouw podium compleet overhoop blazen!

Sterre Koning Op aanvraag

"Waarom wachten tot je later groter bent?" Niet alleen de titel van Sterre's boek, maar ook samenvattend voor haar carrière met o.a. het Junior Songfestival, The Voice of Holland en meerdere singles in de hitlijsten. Sterre Koning is mega populair onder de jeugd, met ruim 530.000 volgers op social media!

The 2 Men Show €795,-

Ze spelen op gitaar, toetsen, drums en brengen telkens weer een gevarieerd; repertoire met zowel hedendaagse popnummers als de gezellige meezingers van de 60’s, 70’s, 80’s en 90’s. Daarmee is The 2 Men Show dé perfecte invulling op uiteenlopende evenementen, van feestweek tot vakantiepark!