fbpx

Wilt u een engelstalige artiest boeken?

Bekijk de engelstalige artiesten die te boeken zijn bij Lukassen Produkties

Alle bekende en minder bekende engelstalige artiesten boekt u bij Lukassen Produkties. Mocht u advies of de mogelijkheden willen bespreken, neem gerust contact met ons op. Bel ons: 024 – 323 27 14 of mail ons info@lukassen.nl.

Wij staan garant voor een goed advies en zijn al jaren een betrouwbare partner als u een engelstalige artiest wilt boeken. Bij Lukassen Produkties boekt u bij de bron en betaalt u dus nooit te veel!

2 Unlimited €8500,-

Wereldwijd zijn er ruim 20 miljoen albums en singles verkocht en behaalde 2 Unlimited goud en platina in elk land

EMPIRE €2495,-

Wat krijg je als je het gitaargeweld van AC/DC, de charmes van Andre Hazes en de power vocals van Bruno Mars en Queen combineert? Dan krijg je goud. Puur goud! En dat is precies hoe je een show van EMPIRE beleeft!

Berget Lewis €4250,-

Met haar krachtige volume als handelsmerk is Berget Lewis al vele jaren een vaste waarde op de (inter)nationale podia.

Captain Jack €4350,-

De 90's is helemaal terug en zo ook deze ' Captain Jack' o.a. bekend van zijn hits ' Captain Jack' , 'Soldier Soldier' en ' Drill Instructor'.

Leonie Meijer €1975,-

Leonie Meijer gaf zich op voor de nieuwe tv-talentenshow 'The Voice of Holland' en bereikte in januari de finale van de show waarin ze gecoacht werd door Jeroen van der Boom. In de show zong Leonie duetten met met Ilse DeLange en Marco Borsato.

Mick Harren €1650,-

Mick Harren is bekend van de hits Sweet Caroline, Zo Verliefd op Jou, Zie jij een Engel die lacht, word wakker Nederland en het succes album Ik wil je.

Petra Berger €3375,-

Als er iemand tot de top van de Nederlandse zangeressen behoort is het met recht Petra berger. Petra heeft de bijzondere gave om mensen echt te raken met haar stem en op die manier alle mogelijke emoties los te maken.

Theo van Cleef Op aanvraag

Theo van Cleef is geboren op 02-02-1956 te Nijmegen, eind jaren 80 is Theo in de muziek terecht gekomen en heeft hij bij verschillende bands gezeten.

Vengaboys op aanvraag

De Vengaboys zijn weer helemaal terug. Bekend van o.a. 'We like to party', 'Going to Ibiza', 'Boom Boom Boom' en hun laatste single 'Rocket to Uranus'.

Waylon Op aanvraag

Waylon is de eerste Nederlander die een contract bij het legendarische Motown scoort. En bij Motown zitten niet de minsten.

Miss Montreal Op aanvraag

Het Nederlandse publiek leert Sanne in 2008 kennen via een reclame, maar al snel mag ze in 'De Wereld Draait Door' haar eigen liedje 'Just A Flirt' komen spelen.

Kim Lian van der Meij Op aanvraag

Kim-Lians eerste eigen single, Teenage Superstar, werd in korte tijd een grote hit, zo ook haar tweede single Hey Boy. Met haar derde single Garden Of Love bewees Kim-Lian een all-round music artist te zijn.

Julia van Bergen €1895,-

Met ruim 135.000 volgers op Instagram, ruim 44.000 abonnees op YouTube en meerdere hits op haar naam is Julia van Bergen iemand om in de gaten te houden!

Daredevils €4750,-

Every party needs its superheroes! Met Daredevils haal je een van de meest succesvolle coverband sensaties van dit moment in huis.

Jackfire €3495,-

Vier ervaren en talentvolle muzikanten met een unieke live show. In een rap tempo volgen de grootste hits elkaar op, verpakt in verrassende medleys

STEAM €2995,-

Hoezo vrouwen kunnen niet rocken? Dan heb je STEAM nog nooit meegemaakt: 5 vrouwen die jouw podium compleet overhoop blazen!

The 2 Men Show €795,-

Ze spelen op gitaar, toetsen, drums en brengen telkens weer een gevarieerd; repertoire met zowel hedendaagse popnummers als de gezellige meezingers van de 60’s, 70’s, 80’s en 90’s. Daarmee is The 2 Men Show dé perfecte invulling op uiteenlopende evenementen, van feestweek tot vakantiepark!