fbpx

Wilt u een DJ / Drive in boeken?

Bekijk de DJ's & Drive ins die te boeken zijn bij Lukassen Produkties

Alle bekende en minder bekende DJ / Drive in boekt u bij Lukassen Produkties. Mocht u advies of de mogelijkheden willen bespreken, neem gerust contact met ons op. Bel ons: 024 – 323 27 14 of mail ons info@lukassen.nl.

Wij staan garant voor een goed advies en zijn al jaren een betrouwbare partner als u een DJ / Drive in wilt boeken. Bij Lukassen Produkties boekt u bij de bron en betaalt u dus nooit te veel!

Afrojack Op aanvraag

Deze DJ is zeer bekend in de Nederlandse clubscene. Hij heeft enorm veel Dance tracks en remixes gemaakt en heeft hier zelfs een Grammy Award mee gewonnen.

Ferri Somogyi €1495,-

De laatste jaren is Ferri Somogyi ook regelmatig in het land te zien (en te horen) achter de draaitafels bij discotheken in binnnen- en buitenland.

La Fuente Op aanvraag

La Fuente heeft een geheel eigen originele stijl die hij laat terug komen in zijn producties en zijn energievolle optredens.

Rob Stenders €2495,-

De draaistijl van Rob Stenders is het best te omschrijven als 70's, 80's en hits van nu. Hij is dan ook uitermate geschikt voor events en avonden met thema's als Goud van Oud, Classics, 35+ etc.

DJ Timmie Tirol Op aanvraag

Timmie Tirol Staat bekend als de kleinste Oktoberfest DJ van Europa! Ook al is hij 1.25 meter lang, er is geen kroeg te klein of feesttent te groot voor DJ Timmie Tirol.