fbpx

Wilt u een diverse artiest boeken?

Bekijk de diverse artiesten die te boeken zijn bij Lukassen Produkties

Alle bekende en minder bekende diverse artiesten boekt u bij Lukassen Produkties. Mocht u advies of de mogelijkheden willen bespreken, neem gerust contact met ons op. Bel ons: 024 – 323 27 14 of mail ons info@lukassen.nl.

Wij staan garant voor een goed advies en zijn al jaren een betrouwbare partner als u een diverse artiest wilt boeken. Bij Lukassen Produkties boekt u bij de bron en betaalt u dus nooit te veel!

Hind €1995,-

Nederland kent haar inmiddels al jaren als een jonge vrouw met een bijzondere, warme uitstraling en een stem waar ze net zo makkelijk pop, fado, jazz als Arabische klassiekers mee zingt.

Jelle B €995,-

Jelle is, en blijft een ras artiest. Overal waar hij het podium betreedt ontstaat meteen een geweldige ambiance en hij weet hier als geen ander, met slechts zijn stem en een gitaar, op in te spelen.

Rapper Sjors €895,-

Wij doen enkel de boekingen voor de rap-optredens. Voor management, videoboodschappen of andere aanvragen mail naar: sjorsbekendvantv@gmail.com.

Willie Oosterhuis €1250,-

Bekend van de regiotap op RTV Oost, als presentator van het megapiratenfestijn, en natuurlijk van piraten uit het oosten met Helemaal Hollands.