fbpx

Wilt u een dance / trance / house artiest boeken?

Bekijk de dance / trance / house artiesten die te boeken zijn bij Lukassen Produkties

Alle bekende en minder bekende dance / trance / house artiesten boekt u bij Lukassen Produkties. Mocht u advies of de mogelijkheden willen bespreken, neem gerust contact met ons op. Bel ons: 024 – 323 27 14 of mail ons info@lukassen.nl.

Wij staan garant voor een goed advies en zijn al jaren een betrouwbare partner als u een dance / trance / house artiest wilt boeken. Bij Lukassen Produkties boekt u bij de bron en betaalt u dus nooit te veel!

2 Unlimited €8500,-

Wereldwijd zijn er ruim 20 miljoen albums en singles verkocht en behaalde 2 Unlimited goud en platina in elk land

Captain Jack €4350,-

De 90's is helemaal terug en zo ook deze ' Captain Jack' o.a. bekend van zijn hits ' Captain Jack' , 'Soldier Soldier' en ' Drill Instructor'.

Afrojack Op aanvraag

Deze DJ is zeer bekend in de Nederlandse clubscene. Hij heeft enorm veel Dance tracks en remixes gemaakt en heeft hier zelfs een Grammy Award mee gewonnen.

Ferri Somogyi €1495,-

De laatste jaren is Ferri Somogyi ook regelmatig in het land te zien (en te horen) achter de draaitafels bij discotheken in binnnen- en buitenland.

La Fuente Op aanvraag

La Fuente heeft een geheel eigen originele stijl die hij laat terug komen in zijn producties en zijn energievolle optredens.

Anita Doth €3950,-

Met monsterhits als No Limit, Jump For Joy en Get Ready For This….. werd zij samen met 2Unlimited het beste exportproduct van Nederland en is zij tot in alle uiteinden van deze planet nog steeds een fenomeen.

Grooveline Op aanvraag

Grooveline is een energieke, vernieuwende, verfrissende en vooral professionele band. Met 6 top muzikanten, een groot repertoire en een te gek podium met LED wall,