fbpx

Wilt u een coverband boeken?

Bekijk de coverbands die te boeken zijn bij Lukassen Produkties

Alle bekende en minder bekende coverbands boekt u bij Lukassen Produkties. Mocht u advies of de mogelijkheden willen bespreken, neem gerust contact met ons op. Bel ons: 024 – 323 27 14 of mail ons info@lukassen.nl.

Wij staan garant voor een goed advies en zijn al jaren een betrouwbare partner als u een coverband wilt boeken. Bij Lukassen Produkties boekt u bij de bron en betaalt u dus nooit te veel!

Slamm €2795,-

Elke keer weer vindt coverband Slamm de sleutel om de vlam in de pan te laten slaan. Publiek gek, band gek: dit wordt een avond om nooit te vergeten.

Remixx op aanvraag

Jarenlange ervaring in feest maken. Zeer geschikt voor kermis, personeelsfeest, bruiloft en andere evenementen.

Cabrio €2895,-

Ondersteunt door moderne licht- en geluidstechniek maakt Cabrio een graag geziene gast op de Nederlandse podia.

Bandje Speciaal €2995,-

De mannen van Bandje Speciaal zijn sinds 2013 niet meer weg te denken uit het Nederlandse feestcircuit. Met een sneltreinvaart razen alle hits van vroeger en nu voorbij.

Jetset Live! €2895,-

JETSET LIVE! is meer dan muziek alleen: energiek, interactief, trendy en professioneel. Dit alles maakt JETSET LIVE! tot de geschikte live band voor uw evenement of feest!

Broadway €2895,-

Coverband, Top 100 repertoire en lekker stevige muziek, van alle markten thuis, dus ook allround.

Classic Rock Show €4995,-

Je zult oren en ogen tekort komen bij Classic Rock Show! Prachtige klassiekers, vette rocktracks en diverse gevarieerde medleys zorgen voor veel, heel veel, opzwepende, meeslepende, sensationele en herkenbare momenten.

Duo the Band €995,-

Jarenlange ervaring zorgen ervoor dat zij het juiste nummer op het juiste moment spelen. Het uitgebreide repertoire bestaat uit muziek voor jong & oud.

Glamourama €3500,-

Steeds meer mensen weten het: als het écht feest moet zijn bel je de grootste en vrolijkste feestband van Nederland!

Session €4495,-

SESSION is een van de beste en meest geboekte professionele allround coverbands van dit moment

Torkest €1095,-

Twee heren die hun muzikale sporen al heel veel jaren geleden verdiend hebben in de beste top 40 orkesten die ons land vertegenwoordigden

Kaliber €2825,-

Kaliber is en veelzijdig, origineel en beschikt daarnaast ook nog eens over een grote dosis energie die zeer aanstekelijk op het publiek werkt.

Hot Town €4950,-

Spraakmakend show spektakel! Kwaliteit, professionaliteit en enthousiasme. Allround muziek inclusief de nieuwste hits Een avondvullende show van A tot Z

Holland Showband €5500,-

Interaktie, feest, stijlvol, dat zijn de ingredienten van deze band. Zeer professionele musici die alle grote artiesten reeds begeleid hebben en nog steeds begeleiden zoals Frans Bauer en Lee Towers

Palemiger Spatzen Op aanvraag

De Palemiger Spatzen uit Landgraaf wisten er in de jaren '90 driemaal mee door te dringen tot de Nederlandse top 40. De band bestaat 25 jaar en treedt meer op buiten de provincie dan in Limburg.

Die Powerhosen Op aanvraag

Ben je op zoek naar dé Duitse Schlager Hitmachine? Die Powerhosen hebben inmiddels hun plek in de 'top 3' Meest Populaire Oktoberfestbands wel verovert. 

Grooveline Op aanvraag

Grooveline is een energieke, vernieuwende, verfrissende en vooral professionele band. Met 6 top muzikanten, een groot repertoire en een te gek podium met LED wall,

Daredevils €4750,-

Every party needs its superheroes! Met Daredevils haal je een van de meest succesvolle coverband sensaties van dit moment in huis.

Jackfire €3495,-

Vier ervaren en talentvolle muzikanten met een unieke live show. In een rap tempo volgen de grootste hits elkaar op, verpakt in verrassende medleys

STEAM €2995,-

Hoezo vrouwen kunnen niet rocken? Dan heb je STEAM nog nooit meegemaakt: 5 vrouwen die jouw podium compleet overhoop blazen!