fbpx

Wilt u een carnaval artiest boeken?

Bekijk de carnaval artiesten die te boeken zijn bij Lukassen Produkties

Alle bekende en minder bekende carnaval artiesten boekt u bij Lukassen Produkties. Mocht u advies of de mogelijkheden willen bespreken, neem gerust contact met ons op. Bel ons: 024 – 323 27 14 of mail ons info@lukassen.nl.

Wij staan garant voor een goed advies en zijn al jaren een betrouwbare partner als u een carnaval artiest wilt boeken. Bij Lukassen Produkties boekt u bij de bron en betaalt u dus nooit te veel!

Beppie Kraft Op aanvraag

Beppie weet op de een of andere manier haar publiek te raken. Bijna ieder jaar trakteert ze haar fans op een geweldige meezinger of een onvervalste carnavalskraker.

Def Rhymz Op aanvraag

Def Rhymz de allergoeiste artiest en dat is hij zeker! Een ras echte entertainer die op de bekendste poppodia heeft opgetreden (lowlands, pinkpop etc.).

Dieter Koblenz €1350,-

Laat deze kans niet aan u voorbij gaan! Humor, plezier en vele bekende liederen komen voorbij in deze fantastische schlager show!

Gebroeders Ko €2795,-

Gebroeders Ko zijn al jaren de meest succesvolle feest act van Nederland met nummers als 'Boten Anna', 'Schatje mag ik je foto' en 'Helikopter'.

Jacques Herb €1795,-

Ooit ontdekt door vader abraham, van bobo in the bush tot lid van de Orde van Oranje Nassau. Ontzettend verrassende podiumact en niet alleen door Manuela.

Jaman €1495,-

Jaman is een speciale zanger met een fantastische uitstraling die met zijn warme stemgeluid altijd de juiste snaar weet te raken.

Otto Lagerfett €1595,-

Otto Lagerfett boeken doet u makkelijk en betrouwbaar bij het exclusieve artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

Rob Ronalds €1495,-

Rob is bekend van Cooldown Cafe, het TV programma Ab Normaal en dagelijks op TV met Holland Clip Festival op TV Oranje.

Roy Raymonds €995,-

Zeven jaar geleden stapte de sympathieke zanger/entertainer Roy Raymonds in de wereld van het entertainment en met veel succes. Roy kwam in het tv programma "een ster in 40 dagen" waar hij al snel de publieks favoriet werd.

Zware Jongens €1895,-

De liveoptredens van de Zware Jongens zijn een groot doe-en-zing-mee-feest. Het publiek wordt uitgenodigd om mee te doen met allemaal grappige bewegingen en wordt getrakteerd op een enorm leuke show.

Wilbert Pigmans €1995,-

Wilbert staat garant voor een gezellig optreden met uiteraard de hit “De Toreador” en diverse NL talige meezingers/hits!

Jackfire €3495,-

Vier ervaren en talentvolle muzikanten met een unieke live show. In een rap tempo volgen de grootste hits elkaar op, verpakt in verrassende medleys

Django Wagner €2995,-

Django is een veelzijdige sfeermaker. Gevoelig en serieus op zijn tijd, maar hij is ook zeker in staat om een feestje te bouwen.