fbpx

Op zoek naar muziek voor op uw bruiloft

Bruiloft muziek boekt u ook gewoon Lukassen Produkties

Goed entertainment vormt een belangrijk onderdeel van een succesvolle bruiloft, een groot deel van de herinnering aan de dag wordt immers bepaald door het feest.

Bij Lukassen Produkties boekt u de beste bands, de beste dj’s en het beste aanvullend entertainment.

Wij kunnen u ook helpen met het zoeken naar een geschikte locatie, het regelen van de catering en het maken van de uitnodiging. Het team van Lukassen Produkties zal alles in het werk stellen om dit de mooiste dag van uw leven te maken.

Hieronder vindt u een greep uit ons aanbod. Via de zoekfunctie op onze site kunt u nog veel meer entertainment vinden.

Grooveline Op aanvraag

Grooveline is een energieke, vernieuwende, verfrissende en vooral professionele band. Met 6 top muzikanten, een groot repertoire en een te gek podium met LED wall,

Jetset Live! €2895,-

JETSET LIVE! is meer dan muziek alleen: energiek, interactief, trendy en professioneel. Dit alles maakt JETSET LIVE! tot de geschikte live band voor uw evenement of feest!

Bandje Speciaal €2995,-

De mannen van Bandje Speciaal zijn sinds 2013 niet meer weg te denken uit het Nederlandse feestcircuit. Met een sneltreinvaart razen alle hits van vroeger en nu voorbij.

Cabrio €2595,-

Ondersteunt door moderne licht- en geluidstechniek maakt Cabrio een graag geziene gast op de Nederlandse podia.

Remixx €1395,-

Jarenlange ervaring in feest maken. Zeer geschikt voor kermis, personeelsfeest, bruiloft en andere evenementen.

Slamm €2795,-

Elke keer weer vindt coverband Slamm de sleutel om de vlam in de pan te laten slaan. Publiek gek, band gek: dit wordt een avond om nooit te vergeten.