fbpx

Een bedrijfsfeest organiseren?

Het perfecte bedrijfsfeest voor uw bedrijf

Een succesvol bedrijfsfeest is van onschatbare waarde. Het kan de binding, betrokkenheid, loyaliteit en bedrijfstrots van je medewerkers vergroten, zodat er een wij-gevoel ontstaat. Lukassen Produkties is hét bureau bij uitstek om uw gasten een ultieme beleving te bezorgen. Of u nu een bedrijfsfeest op eigen locatie wilt vieren of bij een horecagelegenheid.

Wij kunnen u alle zorgen uit handen nemen! Binnen elk budget kunnen wij entertainment leveren, maar ook facilitair denken wij graag met u mee!

Nadat uw aanvraag bij ons binnen is nemen wij contact met u op en zorgen ervoor dat u een complete heldere en transparante offerte ontvangt. Onze eventmanagers zullen in nauw overleg met u een concept uitwerken, zodat uw bedrijfsfeest naadloos aansluit op uw wensen. Wij staan voor heldere communicatie, persoonlijke betrokkenheid, originele ideeën en vooral: kwaliteit!

Wij denken graag met u mee

Om voor uw bedrijf het perfecte bedrijfsfeest te organiseren. Wij halen het optimale uit uw budget.

Deze bedrijven gingen u voor

Door Lukassen zijn we altijd prettig te woord zijn gestaan. De band Summerland was geweldig op ons feest; alleen maar vol lof. Vele leuke reacties gehad na meerdere optredens bij de personeelsvereniging DOL van de ING.

ING Bank Personeelsvereniging DOL

"Lukassen Produkties is een prima bedrijf en we hebben een zeer prettige samenwerking. Ze denken actief mee met onze programmering."

Zaal Dijk Discotheek

"Lukassen Produkties is naast trouwe sponsor ook hofleverancier van al ons entertainment. Dit is al jaren naar volle tevredenheid."

Nec Nijmegen Voetbalvereniging