fbpx

Prijs Yellow Claw

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Yellow Claw

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Yellow Claw boeken of Yellow Claw inhuren

Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht

Biografie Yellow Claw

Voor wie Yellow Claw nog niet kent, Yellow claw bestaat uit 3 Dj’s Nizzle, Jim Aasgier, Mc Bizzey en wordt georganiseerd door het vierde lid Dennis Brugman. Hun avontuur begon in 2010 waar ze remixen maakten voor verschillende artiesten. In 2012 kwam hun eerste single en grote hit ’allermooiste feestje’ die opgevolgd werden door de overbekende hits ‘Thunder’ ‘Krokobil’, ‘Shotgun’ en ‘Nooit Meer Slapen’. Met deze verschillende hits bewees Yellow Claw zat ze helemaal klaar zijn voor een goed feestje!

De muziekstijl van Yellow Claw is het beste te omschrijven als een uppercut van House, Electro, Hiphop, Dubstep, breaks RnB, en vele andere stijlen. Met verschillende genres, een goede samenwerking met elkaar en de andere grote DJ Afrojack, Ronnie flex, Jebroer en Mr. Polska, en een goeie interactie met het publiek maakt Yellow Claw uniek.

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Yellow Claw een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht