fbpx

Prijs Xander de Buisonje

€ 8500,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Xander de Buisonje

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Xander de Buisonje boeken of Xander de Buisonje inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Xander de Buisonje

  Xander de Buisonjé is niet meer weg te denken uit de Nederlandse Popmuziek. Met de band Volumia! al, scoorde de zanger/componist vele hits en successen.

  Het afgelopen anderhalf jaar: Solo album ‘Hemelsbreed’, een tour met zijn 6 man sterke band langs de theaterpodia in Nederland en België, een gouden en platina CD als componist van liefst 11 nummers op de CD ‘Een Nieuw Begin’ van de Belgische Idols finalist Wim Soutaer, een sponsordeal met Postbank, een DVD met een semi akoestische show, vele optredens in het land op festivals, besloten en openbare poppodia, een dubbel concert met Patrick Bruel in Carré te Amsterdam dus vooral: Muziek! Daar draait alles om voor Xander.
  Naast muziek is Xander ook een bekend gezicht op de Nederlandse televisie. Sinds februari 2012 is Xander te zien als presentator van het programma ‘Studio 9’. Daarnaast presenteert Xander de Buisonjé het televisieprogramma ‘De vrienden van Amstel zingen Kroonjuwelen’ op SBS 6.

  Xander de Buisonjé boeken | inhuren doet u bij Lukassen Produkties!

  Kortom, Xander de Buisonjé is en blijft enorm populair.

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Xander de Buisonje een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht