fbpx

Prijs Winnie

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Winnie

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Winnie boeken of Winnie inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Winnie

  Winnie heet voluit Winston Ferdinand Adriaansz , en is geboren in Utrecht. Hij groeide op in het Utrechtse Sterrenwijk bij zijn pleegmoeder. Zijn biologische ouders zijn Nederlands en Surinaams.

  In de periode 1996 tot 1998 bracht Winnie zijn eerste single uit en zijn debuut album “Gewoon Winnie” . In de media kreeg hij hierdoor veel aandacht.

  Winnie realiseert zich terdege, dat de media aandacht vooral uitgaat naar de bijzondere combinatie van de donker getinte zanger met nederlandstalige levensliederen. De smartlap en het levenslied is zijn liefde en dat komt volgens Winnie doordat hij opgroeide in een volkswijk waar het levenslied eigenlijk alleen maar gedraaid wordt. Winnie houd er dan ook van om eerlijke teksten te zingen die gaan over het echte leven.

  Winnie treedt daarom ook het graag op in kleine lokaties waar je het echte leven tegen komt, zoals de kroeg.

  Als men Winnie ziet en hoort…. is het feest en gezelligheid.

   

  Winnie boeken | inhuren doet u bij Lukassen Produkties!

   

  Winnie is als zanger te boeken, en tevens avondvullend te boeken als zanger, Entertainer en DJ, inclusief geluid. Hij draait dan de gehele avond muziek en zingt regelmatig een setje tussendoor.

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Winnie een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht