Prijs Willie Oosterhuis

€ 1250,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Willie Oosterhuis

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw idealepartner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Willie Oosterhuis boeken of Willie Oosterhuis inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht

Biografie Willie Oosterhuis

Willie Oosterhuis is een begrip in de wereld van het Hollandse lied. Op RTV Oost presenteerde hij het veel bekeken programma regiotap. In dit programma werd volop aandacht besteed aan de zogeheten piratenmuziek en de associatie tussen Willy en de piraten is dan ook erg sterk.

Helemaal Hollands

Willie Oosterhuis heeft met Helemaal Hollands in 2008 een single opgenomen getiteld “Piraten uit het Oosten”. Carlo en Leo zijn inmiddels vele malen door Willy aangekondigd op de grootste piratenfestijnen overal in het land. Naast helemaal hollands is er waarschijnlijk geen artiest te vinden in Nederland, wiens naam nog niet vele malen is uitgesproken door de markante presentator. Artiesten als Frans Duijts, Corry Konings, René Schuurmans, Jannes, Jan Smit en Nick en Simon rekenen Willie Oosterhuis tot een meer dan goede bekende.

Veelzijdig

Hoewel hij niet onverdienstelijk zingt, voelt hij zich nog meer als een vis in het water in de rol van presentator, gastheer, spreker of dagvoorzitter. Bent U op zoek naar een betrokken, veelzijdige, intelligente en bovenal markante persoonlijkheid als gezicht voor Uw evenement? U kunt Willie Oosterhuis boeken, exclusief bij Lukassen Produkties.

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Willie Oosterhuis een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht

€1250,-