fbpx

Prijs Waylon

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Waylon

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Waylon boeken of Waylon inhuren

Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht

Biografie Waylon

Willem Bijkerk, aka Waylon Young of kortweg Waylon, vernoemt zich naar zijn idool Waylon Jennings. Zijn eerste wapenfeit is in 2009 ‘Wicked Ways’. Zijn tweede album verschijnt in november 2011 waarvan ‘The Escapist’ de eerste single is.

In 2008 doet hij mee met Hollands Got Talent, waar hij tweede wordt. Holland’s got Talent was een slimme zet van Waylon.

In augustus 2009 komt zijn eerste album Wicked Ways uit. Dit album is geproduceerd door Martin Terefe en Sacha Skarbek. Zij en de CEO van Motown, Sylvia Rhone, zijn onder de indruk van het muziekale talent van Waylon. Van dat album komt de eerste single ‘Wicked Way’ waarmee hij de harten van vele Nederlanders weet te veroveren. De opvolger is ‘Hey’, dat een tikkeltje gevoeliger en rustiger is, maar muzikaal minstens net zo goed.

Waylon heeft al verschillende awards in ontvangst gekregen. In april 2010 won hij de 3FM Award voor ‘Beste Nieuwkomer. Daarnaast onving hij in mei 2010 een gouden plaat voor zijn debuutalbum en ook won hij de TMF Borsato Award.

In oktober 2011 verscheen zijn single ‘The Excapist’. Zijn tweede album verscheen die maand erop genaamd ‘After All’. Op 12 April 2012 won hij weer een 3FM Award. Dit keer voor ‘Beste Zanger’.

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Waylon een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht