fbpx

Prijs Vinzzent

€ 1495,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Vinzzent

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Vinzzent boeken of Vinzzent inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Vinzzent

  Dans jij met mij dan dansen wij ons samen blij. Iedereen kan het nummer Dromendans van Vinzzent meezingen. Al op jonge leeftijd was Vinzzent bezig met muziek, als zanger, componist en als studiotechnicus.  Tot het begon te kriebelen bij Vinzzet en hij uiteindelijk koos voor zijn passie: Zingen. Met de singel ‘laat me gaan’,  Kwam de carriére in een stroomversnelling. Verschillende singles haalden de hitlijsten.

  Nederland maakt kennis met Vinzzent door zijn deelname aan het Nationaal Songfestival van 2010. Snel na zijn deelname volgt ‘Dromendans’ en in een klap was Vinzzent bekend in Nederland. Dromendans werd zelfs zo’n grote hit dat hij de gouden status bereikt.

  Na Dromendans gaat Vinzzent vrolijk door en volgt ‘Danse, Danse’, ‘Alles wat ik hebben wil’ en ‘Zomerdromen’. Stuk voor stuk prachtige nummers,welke vaak in een feesttent te horen zijn.

  Niet alleen vrolijke swingende nummers brengt vinzzent ten gehore, maar  hij is ook in staat gevoelige nummers te brengen. Vinzzent zingt van eigen nummers en covers. Overal waar vinzzent op het podium staat, staat de ’’ tent’’ op zijn kop en zingt het publiek luidkeels al zijn nummers mee.

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Vinzzent een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht