Prijs Vieze Jack

€ 1995,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Vieze Jack

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw idealepartner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Vieze Jack boeken of Vieze Jack inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht

Biografie Vieze Jack

Vieze Jack is de meest sexy feest artiest van de Nederlandse showbusiness. Waar hij ook komt, met zijn ongenuanceerde grappen en charmante verschijning weet hij iedereen om zijn vinger te winden. Na het lanceren van zijn hits ‘Ik Ben Jack’, ‘Derin Deruit’ en ‘Jump 4 Jack’ is Jack niet meer weg te slaan van de Nederlandse podia. Zijn hit ‘Captain Jack’ is meer dan 3 miljoen keer bekeken op YouTube en was de carnavalskraker van 2016.

In 2017 kwam hij wederom met een hete feestknaller als ‘Brandweerman Jack’. Hij stook het vuurtje lekker op, want Jack brandt van verlangen om jouw brandje te komen blussen. Tijdens het interactieve optreden haalt Vieze Jack verschillende slachtoffers uit het publiek die hem mogen assisteren tijdens dit onvergetelijke optreden. Jack is een enthousiast podiumbeest en beschikt over een bijzonder improvisatievermogen die hij gebruikt om met het publiek interactie te maken. Met meer dan 10 jaar fulltime podiumervaring speelt Jack in een hand omdraai de zaal plat.

Vieze Jack boeken doet u bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Vieze Jack een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht