fbpx

Prijs Vangrail

op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Vangrail

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Vangrail boeken of Vangrail inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht
   
   

  Biografie Vangrail

  Vangrail draait al even mee en speelt hits en klassiekers van de bekendste artiesten met de benodigde energie. Naast het spelen van covers heeft Vangrail inmiddels hun tweede album Laat De Muziek Aan uitgebracht.

  De gelijknamige single Laat De Muziek Aan is live een enorme hit geworden. De jongens wonnen een award voor Populairste Band van Nederland en in hetzelfde haar werden ze onderscheiden voor de single Ik Mis Je, welke ook op het laatste album is verschenen. Vangrail speelt covers op een eigenzinnige en aanstekelijke wijze: loepzuiver, strak, en altijd met 100% energie. Het eigen werk dat live gespeeld wordt past altijd, en zal nooit ten koste gaan van de show.

  Vangrail laat niets aan het toeval over.

  Deze vijfkoppige formatie weet wat zijn publiek wil horen. Vangrail is een live sensatie en dat resulteert in een overvolle agenda. Vangrail speelt dan ook niet voor niets al een aantal jaren tussen de 100 en 150 shows per jaar, door heel Nederland en soms daarbuiten. Vangrail, een gewone band kan altijd nog.

  Vangrail boek je natuurlijk bij Lukassen Produkties!

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Vangrail een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht