fbpx

Prijs Van Dik Hout

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Van Dik Hout

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Van Dik Hout boeken of Van Dik Hout inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Van Dik Hout

  In februari 2004 kozen de lezers van muziekblad Oor en de luisteraars van Radio 3 voor het derde jaar op rij Stil in mij van Van Dik Hout als beste nummer ooit door een Nederlandse band gemaakt.

  Twee maanden later kozen 10.000 luisteraars van Sky Radio en lezers van de Telegraaf dit nummer unaniem op 1in hun favoriete Nederlandstalige top 40.
  Tien jaar na de officiële release van Stil In Mij lijkt het nummer alleen nog maar populairder te worden. Wat een begin van dit jubileumjaar!

  Direct na de afsluiting van het succesvolle Poema-project, wat resulteerde in grote hitsuccessen als Mijn houten hart en Zij maakt het verschil, doken de jongens de studio in voor het nieuwe album: Een Handvol Zonlicht.
  Dit album bestaat uit 4 gloednieuwe studio-tracks- waaronder de single Lege Handen – aangevuld met het beste van VDH 10 jaar live.

  Het geheel vormt een schitterend overzicht van de live geschiedenis en naam die Van Dik Hout de afgelopen 10 jaar heeft opgebouwd. Van Pinkpop tot Paradiso, van Parkpop tot Lowlands.
  En van festival tot festival weer op Pinkpop! En nu zijn dan eindelijk die indrukwekkende nummers als Stil in mij, Laat het los, Stap voor stap, Dromendief, Alles of niets en Meer dan een ander op 1 album live te verkrijgen! Als toegift zit er bij deze live cd ook nog een DVD met daarop alle videoclips van de band. Weer een nieuwe stap in de ontwikkeling van één van Nederlands meest toonaangevende bands.

  Om deze lijn ook in de toekomst door te trekken en zich op te maken voor de komende tien jaar kondigde Van Dik Hout in navolging van bands als de Golden Earring en de Dijk een sabbatical year aan.
  Van november 2004 tot november 2005 zal de band niet live optreden om inspiratie op te doen voor het zesde studio album, waarvan de opnames eind 2005 gepland zijn.

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Van Dik Hout een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht