fbpx

Prijs Twenty 4 Seven

€ 3475,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Twenty 4 Seven

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Twenty 4 Seven boeken of Twenty 4 Seven inhuren

Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht

Biografie Twenty 4 Seven

Toen in 1989 de succesvolle Nederlandse producer, remixer en eigenaar van de Twenty 4 Seven concept, Ruud van Rijen begon met deze dansgroep, had hij het enorme succes van zowel nationaal als internationaal niet kunnen voorzien.

Tijdens de glorie dagen, bestond Twenty 4 Seven  uit Stay-C en Nance. Na “It could have been you” en “Ben je dromen”, ging Twenty 4 Seven terug naar de studio en nam de single” Slave to the music ” op. Deze single werd een enorm succes, hij stond op nummer 1 in Australië, Tsjechië, de meeste Latijns-Amerikaanse landen en Zuid-Afrika, in de Top 5 van Nederland, Duitsland, België, Denemarken, Zweden, Noorwegen en Portugal en in de Top 10 van Finland, Singapore, de Filippijnen en Thailand.

De volgende singles (“Is het liefde”, “Take me away”, “Waarom ga je niet laat ze alleen” en “Oh baby”) en het album, ook getiteld “Slave to the music”, waren net zo succesvol en hielp Twenty 4 Seven tot een wereldwijde topact. In verschillende landen over de hele wereld ontving Twenty 4 Seven gouden en platina Awards voor zowel singles en albums.

Het derde album, “Ik wil je laten zien”, werd uitgebracht in december 1994. De eerste single van dit album “Oh baby”, scoorde hoog in de hitlijsten in een groot deel van Europa. De tweede single “Keep on trying” zag de release in maart 1995. In hetzelfde jaar ontving Twenty 4 Seven met trots de Nederlandse Export Award van 1994. In het voorjaar van 1996 kregen ze een Gouden Award voor het album “I wanna show” (Zuid-Afrika) en dubbel platina voor het album “Slave to the music” (ook in Zuid-Afrika).

Na een periode van 11 jaar stilte besloot Ruud om de groep opnieuw leven in te blazen. Stay-C is terug en de nieuwe zangeres is Li-Ann. Een nieuwe versie van hun grootste hit “Slave to the music” is uit en met deze single staan ze in Tsjechië op nummer 2.

 

Tien jaar later

 

Na 10 jaar stilte rondom Twenty 4 Seven blies producer Ruud van Rijen de act in 2007 nieuw leven in. In samenwerking met zangeres Elle werd het jumpstyle nummer ‘Like Flames’ uitgebracht, welke in de Nederlandse hitlijsten tot #20 kwam. In andere landen werd het nummer geen hit.
In 2009 ging Twenty 4 Seven weer de bühne op voor optredens op jaren ’90 evenementen. Lianne van Groen en Sharon Doorson waren de zangeressen van de act die vele optredens samen verzorgden. De 90’s act trad op onder de naam Twenty 4 Seven ft. Li-Ann & Miss Cherry. Beide zangeressen zijn bekend geworden met het programma ‘Popstars – The Rivals’, waarbij ze in de meidengroep Raffish terechtkwamen. Hun single ‘Plaything’ bereikte destijds de nummer één positie.

 

Heden: Stay-C & Li-Ann

 

Een jaar later besloot Sharon Doorson zich te gaan focussen op haar solocarrière en maakte Stay-C zijn rentree in Twenty 4 Seven. De act bestaat op dit moment uit Stay-C en Li-Ann die samen op vele 90’s evenementen optreden! Twenty 4 Seven ft. Stay-C & Li-Ann is een echte 90’s revival act waarin alle grote hits uit de gloriejaren voorbij komen. De afgelopen jaren verzorgde Twenty 4 Seven optredens in binnen- en buitenland, waaronder Chili, Tsjechië, Duitsland, Australië en België. In Nederland traden zij o.a. op in Ahoy, Brabanthallen, IJsselhallen en vrijwel alle grote 90’s feesten.

 

Twenty 4 Seven boeken | inhuren doet u bij Lukassen Produkties

 

Hun act op het podium is een 90’s revivalshow met al hun grote hits van het verleden en natuurlijk de 2010-versie van “Slave to the music”.

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Twenty 4 Seven een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht