fbpx

Prijs Trijntje Oosterhuis

Op aanvraag

Met band
€ 17500,00,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Trijntje Oosterhuis

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Trijntje Oosterhuis boeken of Trijntje Oosterhuis inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Trijntje Oosterhuis

  Trijntje Oosterhuis behoort al jaren tot de topvocalisten van Nederland. Haar muzikale ontwikkelingen hebben de afgelopen tijd niet stil gestaan.

  Ze is na twee succesvolle platen met “Total Touch” met o.a. hits als “Somebody else’s Lover”, “Love me in Slow Motion”, “Touch me There” en “One Moment Your Mind” een nieuwe weg ingeslagen.
  Naast haar “Total Touch”-werkzaamheden met haar broer Tjeerd Oosterhuis, heeft ze ook met veel andere artiesten samen kunnen werken, zoals Al Jarreau, Andrea Bocelli, Candy Dulfer, Coolio, Herman Brood, Herbie Hancock, Marco Borsato, Khaled en Lionel Richie. Naast haar popcarrière heeft Trijntje sinds anderhalf jaar ook een Jazzformatie met Michiel Borstlap samengesteld, waarmee zij in de grote zaal van het Concertgebouw te Amsterdam en festivals als North Sea Jazz heeft opgetreden.

  Na het uitbrengen van de Stevie Wonder-ode “For Once In My Life” uit 1999, heeft Trijntje zich vooral beziggehouden met het uitdiepen en uitbreiden van haar enorme stemcapaciteiten.
  Zij stroopte afgelopen jaar een aantal studio’s in Londen en New York af om samen met allerlei medecomponisten nieuwe, Engelstalige liedjes te schrijven.
  De vrolijke up-tempo’s, uiteraard soulvolle pop en de diepe ballads die uit die sessies voortgekomen zijn, zullen op Trijntje’s eerste solo-cd staan.

  Het eerste soloalbum verscheen in maart 2003 genaamd ‘Trijntje Oosterhuis’. Op dit album staat ook haar eerste single ‘Free’. In 2004 tekent Trijntje een platendeal bij het Amerikaanse Jazz-label Blue Note. Vervolgens werd er een nieuwe album uitgebracht genaamd ‘Strange Fruit’.

  Sinds februari 2006 is Trijntje weer terig te zien in Nederland in verschillende Nederlandse theathers met een avondvullende show. Samen met zanger Julian Thomas bracht ze een nieuw jazz album uit. Dit album ‘The Look of Love’ kwam eind 2006 uit. Tijdens de cd-presentatie mocht ze al direct een Platina award in ontvangst nemen voor het verkoop van 70.000 exemplaren. Één week na de release kwam het album binnen op de eerste plek van de album top 100.

  In 2007/2008 sloot Trijtnje haar theatertournee af samen met gitarist Peter Tiehuis. Eind juni 2008 verscheen het album ‘Ken je mij’. Daarnaast verscheen in 2008 ook het nummer ‘Face in the Crowd’ een duet samen met Lionel Richtie. Door dit duet was Trijntje ook te gast in het Gelredome met de “Symphonica in Rosso’ concerten.

  In het seizoen 2010/2011 trekt Trijntje opnieuw langs de Nederlandse theaters voor een tournee waarin zij met haar band het werk uit haar hele muzikale carrière laat horen. Op dit moment is Trijntje te zien in het derde seizoen van The Voice Of Holland.

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Trijntje Oosterhuis een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht