fbpx

Prijs Torkest

€ 1095,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Torkest

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Torkest boeken of Torkest inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht

Biografie Torkest

Twee muzikanten met jarenlange ervaring, muzikaal vakmanschap, de beheersing van een enorm uitgebreid repertoire èn… met humor: TORKEST !

Ton en René spelen inmiddels al heel wat jaren samen, o.a. in de band Clockhouse (Wereld-beroemd in Brabant…) en ook als 2-mansband TORKEST is het altijd weer feest met deze mannen van de muziek.

Hun optredens worden altijd weer op maat verzorgd wat betreft geluidsvolume, repertoirekeuze, lichtsfeer, presentatie etc. En natuurlijk altijd in overleg met de klant of opdrachtgever. Met name het geluidsvolume wordt per situatie aangepast, muziek is er om van te genieten en niet om te irriteren!

Enthousiast en met humor brengen René en Ton hun muziek en maken van hun optredens elke keer weer een speciale belevenis. Dus graag tot ziens bij:

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Torkest een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht