fbpx

Prijs Tim Douwsma

€ 1995,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Tim Douwsma

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Tim Douwsma boeken of Tim Douwsma inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Tim Douwsma

  In 2007 verwerft Tim Douwsma, nationale bekendheid door zijn deelname aan het SBS6 programmaSo You Wanna Be a Popstar. Het luidt de start in van zijn muzikale carrière, die sindsdien niet meer lijkt te eindigen!

  Eind 2007 scoort Tim hoge ogen met zijn debuutsingle ‘Wil je bij me blijven slapen’ en nog geen twee jaar later debuteert hij ook nog eens op het witte doek in de film ‘De hel van ’63’, waarna zijn carrière helemaal een vlucht neemt. Hij brengt succesvolle singles uit, tourt door Nederland en België en neemt in 2012 deel aan het Nationaal Songfestival.

  Als Tim in 2014 namens Nederland de punten verdeelt in de finale van het Eurovisie Songfestival verovert hij Europa. Het brengt een grote golf aan publiciteit teweeg; Nederland heeft er een echte getalenteerde Dutch Hot Guy bij! Als kers op de taart wordt Tim in oktober 2015 door Televizier uitgeroepen tot beste jeugdpresentator, een prestatie van formaat!

  Op muzikaal gebied zal Tim dit jaar nog meer van zichzelf laten zien. Zijn eerste single ‘Dat ding met jou’ kwam op 10 februari 2017 uit. Samen met goede vriend Jimmy van den Nieuwenhuizen is hij de studio in gedoken, wat resulteerde in deze fantastische single!
  Tim is trots op de nieuwe track: “Het is het voor mij erg bijzonder dat ik deze single in eigen beheer uitbreng.”

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Tim Douwsma een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht