fbpx

Prijs Thorsten von Lippe Biesterfeld

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Thorsten von Lippe Biesterfeld

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Thorsten von Lippe Biesterfeld boeken of Thorsten von Lippe Biesterfeld inhuren

Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 
 

Biografie Thorsten von Lippe Biesterfeld

Schlager zanger en komiek, beter bekend als Der Blonde Engel. Geboren in Mönchengladbach (D) en toen al beschikte hij over zijn befaamde goldene stimme. Is enorm geliefd bij zijn publiek. Thorsten neemt u tijdens zijn optreden mee terug in de tijd met zijn Goldene Hitmix; bekende schlagers zoals Fiesta Mexicana, Ein Festival der Liebe en viele, viele andere superhits passeren de revue tijdens zijn ramba samba party!

Thorsten is dè beste en betaalbare Oktoberfeestartiest van dit moment, die op elk feest waar Duitse Schlagermuziek gewenst is thuishoort. Er is geen andere live zanger in de Benelux te vinden die de bekende kult schlagers èn de huidige populaire Duitse hits van nu, zo weet te vertolken als Thorsten von Lippe Biesterfeld. Thorsten is naast Schlagersänger ook ‘ein Komiker’. Een entertainer die zijn publiek, jong en oud, weet te vermaken te boeien èn te verbazen. Elk optreden van hem is anders; zijn repertoire word afgestemd op het aanwezige publiek. Zijn stemgeluid doet uw denken aan Heino, aan Freddy Quinn, Roy Black, en zelfs (voor de kenners) Nina Hagen……

Hij word tegenwoordig ook gevraagd voor tv en radio commercials, als lead-zanger en als presentator voor Oktoberfeesten of Schlagerpartys. Ook voor uw feest waarbij een Duits tintje gewenst is, is Thorsten dè ideale gastheer, presentator, special guest, of live-act die zorgt voor de juiste stimmung!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Thorsten von Lippe Biesterfeld een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht