fbpx

Prijs Theo van Cleef

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Theo van Cleef

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Theo van Cleef boeken of Theo van Cleef inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Theo van Cleef

  Theo van Cleef is geboren op 02-02-1956 te Nijmegen, eind jaren 80 is Theo in de muziek terecht gekomen en heeft hij bij verschillende bands gezeten. In 1990 is Theo van Cleeff solo gegaan en is sinds die tijd een goede bekende in zijn geboortestad Nijmegen vanwege van zijn uitzonderlijke zangkwaliteiten.

  Zijn publiek breidde zich uit toen hij in 1993 met zijn eerste CD-album op de markt kwam. Deze eerste CD was in eigen beheer opgenomen en de titel lag voor de hand: The First. Hij bevatte 14 covers van, voornamelijk Amerikaanse, songs.

  Deze CD was het startsein om ook eens elders in het land op te treden. Na de vele optredens in zowel binnen- als buitenland werd het tijd voor een tweede album. Doch dit keer opteerde hij voor nieuw, speciaal voor hem geschreven, repertoire en op dit album verschenen 10 gloednieuwe nummers en slechts 2 opnieuw gearrangeerde covers. De titel van het 2e album is Some one for you.

  Na een optreden in de Henny Huisman Soundmixshow (1996) kreeg Rob Peeters van RPC Entertainment deze CD toegespeeld en hij besloot 2 titels eruit te tillen en deze geheel opnieuw op te nemen, dit onder bezielende leiding van producer/arrangeur John v.d. Ven en Hans Aalbers. Zo verscheen in augustus 1996 zijn eerste Cd-single Cheryl Moana Marie gekoppeld aan het zomerse door Defly v.d. Meulen geschreven Tropical Island.

  Daarbij is het niet gebleven want in 1997 kwam de Cd-single If I only had time uit. Voor de liefhebber van het Nederlandstalige lied bracht Theo van Cleeff in 2000 het album Impossible dream uit met daarop 5 Nederlandstalige nummers, te weten Ritme van de regen, In al mijn dromen, Raar gevoel, Gesloten ogen en een Nederlandse uitvoering van Cheryl Moana Marieâ

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Theo van Cleef een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht