fbpx

Prijs The Recipe

€ 3695,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over The Recipe

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

The Recipe boeken of The Recipe inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht

Biografie The Recipe

De Nederlandse band The Recipe is de live act van nu! Dance, pop, rock en een toefje nederlandstalig: alle hits in de mix alsof een DJ draait. De non-stop show van The Recipe heeft een stijlvolle en toch frisse uitstraling en zit boordevol energie. Onze zanger en twee zangeressen zorgen voor afwisseling, entertainment en publieksinteractie, ondersteund door een rockende band. Door het unieke concept en de overtuiging om elke show weer te knallen lukt ons recept altijd en overal.

The Recipe speelt veel op de grotere bedrijfsfeesten en -evenementen, maar doet het net zo goed op festivals, feesttenten, studentengala’s, privéfeesten, kortom alle mogelijke feesten.

NIEUW: The Recipe is nu ook te boeken als XXL-show met LED-screens, laser, CO2-kanonnen en meer, volledig op maat. Informeer naar de mogelijkheden!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast The Recipe een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht