fbpx

Prijs The Opposites

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over The Opposites

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

The Opposites boeken of The Opposites inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 

Biografie The Opposites

Strafwerk op de middelbare school in de vorm van het schrijven van een verplichte rap was zeker geen straf, maar dat was het begin van de hiphopverslaving van het duo Twan van Steenhoven en Willem de Bruin.

Enkele jaren later staan ze bekend onder de naam The Opposites. Al vrij snel werd er bekend dat rappen in hun moedertaal ze toch het meeste ligt. Ze combineren rauwe, recht voor zijn raap met een gezond gevoel voor humor. Hier en daar aangevuld oor melodieuze refreintjes.

Inmiddels zijn The Opposites niet meer uit de Nedelandse hiphop scene weg te denken. Ze wonnen diverse awards met hun albums en singles, waaronder een Urban award voor de beste single en beste video. In 2006 doorbrak de hit ‘Slaap’ van het album ‘De Fik Er In’. De single behaalde de vierde plaats in de Top 40. Eind 2006 volgde ‘Rauwdauw’ met een mini album met tien tracks op beats van andere producers, waarvan de single ‘Geen Klasse, Geen Stijl’ uitgroeide tot een van de onvervalste danskraker. In de zomer van 2007 verscheen het tweede album ‘Begin Twintig’. Hiermee scoorden de twintigers opnieuw een succesvolle hit met ‘Dom, Lomp & Famous’. Op dit moment is ‘Slapeloze nachten’ een enorme hit.

The Opposites hebben ondertussen een flink aantal hits op hun naam staan en staan met een professionele show op menig festival. Zo stonden ze op Lowlands, Pinkpop & Mysteryland. Braggen, boasten en zuipen kunnen ze nog steeds, maar kunnen ook hun kwetsbare kant zien wanneer dat nodig is.

The Opposites boeken doet u bij Lukassen Produkties!

 

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast The Opposites een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht