fbpx

Prijs The Night Flight

€ 3595,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over The Night Flight

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  The Night Flight boeken of The Night Flight inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht
   
   

  Biografie The Night Flight

  The Night Flight bestaat uit negen jonge topmuzikanten die je meesleuren in een indrukwekkende reis rond de wereld van HIGH END entertainment en interactie. Het repertoire van The Night Flight is heel divers en daardoor aanspreken voor jong en oud. Het is dan ook niet de vraag óf er een uitbundig feest komt, maar hoe láng het duurt voordat het feest los barst. The Night Flight, met muzikanten die je ook nog wel eens zou kunnen tegenkomen bij bekende artiesten, is uitgegroeid tot een topper onder de Nederlandse coverbands. Eerder speelde de bands al op grotere festivals, bedrijfsevenementen van landelijk bekende bedrijven en menig feestweek door het hele land. Binnenkort ook bij jou? Via Lukassen kun je The Night Flight boeken! Wij verzorgen de boekingen van The Night Flight, neem vrijblijvend contact op bij vragen, wij helpen je graag! 

  Advies of hulp nodig? Wij helpen je graag met al je vragen over The Night Flight, neem vrijblijvend contact met ons op! 

  Lukassen is een familiebedrijf opgericht in 1963. Met ons team van jong en oud – bestaande uit betrokken specialisten, muzikanten en artiesten – weten wij als geen ander wat er speelt in de markt. Naast het boeken van The Night Flight denken wij graag mee over de eventuele verdere invulling van jullie programma.  

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast The Night Flight een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht