fbpx

Prijs The Flexican & Mc Sef

op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over The Flexican & Mc Sef

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

The Flexican & Mc Sef boeken of The Flexican & Mc Sef inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 
 

Biografie The Flexican & Mc Sef

The Flexican behoort inmiddels tot de top van de Nederlandse dj scene. Zijn toonaangevende eclectiche mix van stijlen en zijn unieke techniek zetten de muzikale toon voor wat er komen gaat. Hij is dan ook een graag geziene gast in vele clubs en op diverse festivals.

Als producer boekte hij al vele successen, onder andere met zijn eigen band Flinke Namen. Met  Typhoon maakte hij de classic ‘Bumaye’. Deze track wordt op dit moment door Flex & FS Green in een nieuw jasje gestoken voor het aankomendeMajor Lazer album. He international baby!

Thomás is in Mexico-Stad geboren en heeft daar negen jaar van zijn leven gewoond. Toen zijn ouders uit elkaar gingen, kwam hij met zijn moeder en broertje naar Nederland toe. Hij kwam terecht in Buitenveldert. Daar werd hij diskjockey.

Hij heeft de naam Flexican gekozen omdat hij in Mexico is geboren, dus hij is een Mexicaan en hij is heel Flexibel in zijn werk. In 2004 richtte The Flexican samen met Sef en Mc Fit de groep Flinke Namen op en in 2005 kwam de rapper Murth er ook bij. Zijn Mixtape Op Volle Toeren kwam in2008 uit, samen met The Opposites en Dio.

Hij heeft zijn eigen club avonden onder de noemer Yours Truly in Jimmy Woo en 013 Tilburg. Tijdens deze avonden wordt hij altijd bijgestaan door woordkunsternaar Sef.

The Flexican & Mc Sef boek je natuurlijk bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast The Flexican & Mc Sef een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht