Prijs The Dutch Cher

€ 1995,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over The Dutch Cher

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw idealepartner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

The Dutch Cher boeken of The Dutch Cher inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht

Biografie The Dutch Cher

Deze energieke zangeres blinkt uit door haar directe benadering en zwoele stem, waarmee zij het ene moment een romantisch lied in uw oor fluistert, en even later iedereen opzweept op de dansvloer!

Ingrid is divers in haar repertoire; mooie ballades, Hollandse meezingers, lekkere disco uit de jaren 70/80 en uiteraard up to date hits uit de actuele top 40.

Door van te voren veel informatie te vergaren over : de reden van het feest, het aantal gasten, en hun gemiddelde leeftijd, de muziekvoorkeur, en de gewenste sfeer , kan zij inspelen op de wensen van de klant, en zorgen voor een geslaagde avond.
U kunt hierbij denken aan:

Een aantal prachtige ballads tijdens een huwelijksvoltrekking
( eventueel een speciaal ingestudeerd verzoeknummer)

Easy listening tijdens een receptie

Een super swingende dansset. Tijdens deze avond mengt Ingrid zich onder het publiek, en is er veel interactie, om Uw gasten nog sneller in de sfeer te brengen.

Ook kan Ingrid (helemaal in stijl) een intiem kerstdiner, bij U thuis of in U bedrijf begeleiden.

Ingrid weet qua stemgeluid, en uitstraling zeer dicht bij de originele uitvoerende artiesten In de buurt te komen, dat er vaak getwijfeld wordt tussen life of playback.
U als feestgever weet beter, of het nu Shania Twain, Anastacia, of Jennifer Lopez betreft, Ingrid zingt de sterren van de hemel, en brengt uw gasten in extase!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast The Dutch Cher een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht