fbpx

Prijs The 2 Men Show

€ 795,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over The 2 Men Show

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  The 2 Men Show boeken of The 2 Men Show inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie The 2 Men Show

  Zet twee professionele muzikanten met een uitgebreide podiumervaring samen op een podium, geef ze een keur aan live instrumenten en laat ze een uiteenlopend repertoire uitkiezen. Dan krijg je The 2 Men Show – de ideale invulling voor een grote diversiteit aan optredens, van besloten optredens tijdens bruiloften of verjaardagen tot uitbundige feesttenten en bedrijfsfeesten.

  Michael Schumacher en Tom Roelofs zijn al van jongs af aan fanatieke muzikanten en samen timmeren ze aan de weg als een bijzonder duo. Ze spelen op gitaar, toetsen, drums en zingen beiden bekende covers. Het repertoire is erg gevarieerd met zowel hedendaagse popnummers als de gezellige meezingers van de 60’s, 70’s, 80’s en 90’s. Hiermee zorgen zij voor een ultieme sfeer. Of het nu op een terras, een bedrijfsfeest, een tuinfeest, een camping, een proeverij, een braderie of bruiloft is, samen zorgen ze voor een topfeest!

  The 2 Men Show boeken? Wij verzorgen de boekingen van The 2 Men Show, neem vrijblijvend contact op bij vragen, wij helpen je graag!

  The 2 Men Show boeken? The 2 Men Show inhuren?
  Voor meer informatie en beschikbaarheid van The 2 Men Show neem contact met ons op: 024-3232714

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast The 2 Men Show een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht