fbpx

Prijs Tess Milne

op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Tess Milne

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Tess Milne boeken of Tess Milne inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 
 

Biografie Tess Milne

Tess is van meerdere markten thuis. Begonnen bij TMF, daarna geswitcht naar MTV, waar ze in Money Makers een dag meeloopt op de werkvloer. Of ze nou om half 7 ‘s ochtends de vuilnis op moet halen of ceremoniemeester is van een begrafenis: Tess is een kameleon die zich snel kan aanpassen aan elke situatie.

Haar veelzijdigheid uit zich in de programma’s die ze maakt: van ‘Roadtrippers’ tot ‘Inside Gamer’. Ze presenteerde samen met Gerard Joling de kijkcijferhit ‘Sterren Springen’. In ‘Expeditie Robinson’ at zij dapper een koeienoog op. Naast haar televisiewerk spreekt Tess ook stemmen in, bijvoorbeeld van de hoofdpersoon in de animatiefilm ‘Epic’. Tess is ook online een hit: op haar YouTube-kanaal presenteert ze haar zelfbedachte programma ‘TESSten’, waar ze onbeantwoorde vragen van haar kijkers test.

Oh, en niet onbelangrijk: Tess is door de lezers van FHM verkozen tot mooiste vrouw van Nederland!

Tess Milne boek je natuurlijk bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Tess Milne een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht