fbpx

Prijs Ten Sharp

€ 4975,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Ten Sharp

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Ten Sharp boeken of Ten Sharp inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 
 

Biografie Ten Sharp

Op 10 februari 2004 verscheen Stay. van Ten Sharp, het eerste nieuwe studio album van Marcel Kapteijn en Niels Hermes sinds 1995. Na enkele jaren van betrekkelijke rust, heeft de band uit Purmerend samen met tal van top muzikanten en producer Peter van Asten (o.a Twarres) het afgelopen jaar gewerkt aan de nieuwe CD. En het resultaat mag verrassend genoemd worden. De twaalf nieuwe songs, waaronder de eerste single One Love, komen recht uit het hart en staan als een huis. Begin maart start de Ten Sharp live tour, die tot eind mei langs de bekende Nederlandse zalen trekt.

Na de met vijf nieuwe songs vervolmaakte verzamelaar Everything & more, die bijna drie jaar geleden verscheen, is Ten Sharp eindelijk teruggekeerd aan het Nederlandse popfront. En hoe! Met het volledig nieuwe studio album Stay. wordt door de makers van klassieker en wereldhit You met open vizier en frontaal de aanval ingezet op het muzikale onderbuikgevoel van de nationale popliefhebber.

Ten Sharp boek je natuurlijk bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Ten Sharp een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht