fbpx

Prijs Tamara Tol

€ 995,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Tamara Tol

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Tamara Tol boeken of Tamara Tol inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Tamara Tol

  Nederland maakt voor het eerst kennis met Tamara Tol wanneer ze in de jaren ’90 meedoet aan de Soundmixshow van Hennie Huisman. Als Linda Ronstadt maakt ze tijdens die show diepe indruk wanneer ze kiest voor de wereldhit ‘Desperado’.

   

  Al snel volgen er TV optredens en als ze vervolgens een optreden verzorgt bij ‘Vocaal Centraal bij BZN’ is de zangcarrière van de oogverblindende Volendamse een feit. Nederland kan niet meer op de goedlachse zangeres heen en sluit Tamara Tol in de armen. Bovendien gaat een langgekoesterde hartenwens in vervulling wanneer ze toetreedt tot het duo ‘Ben & Tamara’. De singel ‘Dit vergeet ik niet’ krijgt landelijke bekendheid en het brengt haar in het voorprogramma van ‘ The Bold and the Beautifultijdens hun concerttour in Ahoy.

   

  Tamara besluit daarna solo verder te gaan en het volgende hoogtepunt in haar carrière dient zich aan wanneer ze in 1999 wordt uitgenodigd mee te doen aan de finale van het Nationale Songfestival. Tamara kiest voor de ballad ‘Coming Home’ geschreven door de BZN – leden Jan Keizer, Jack Veermanen Jan Tuyp. Het nummer wordt door de publieksjury als favoriet uitgeroepen en de dag erna is ze te gast bij Paul de Leeuw om in het programma ‘Laat de Leeuw’ met Paul een duet te zingen. Het nummer wordt op singel uitgebracht.

   

  Wanneer Tamara in contact komt met producer/songwriter Piet Soueris een gouden combinatie geboren en als ze in 2006 haar soloalbum ‘Zeg ’t met bloemen’uitbrengt wordt ze gevraagd optredens te verzorgen voor Nederlandse militairen die in het buitenland gestationeerd zijn. Het brengt haar o.a. naar Bosnië, Kosovo, Cyprus en Afghanistan.

   

  Tamara toert daarna heel Nederland door, is in diverse dinershows te bewonderen en haalt zelfs met een aantal singels de Nederlandse hitlijsten.

   

  Bovendien slaat ze in 2009 een totaal andere richting in wanneer ze met het album ‘Ich will leben’ de Duitstalige hitlijsten bestormt. Het nummer ‘Für die liebe leben’ wordt zelfs als singel in Duitsland uitgebracht. Haar volgende wapenfeit is de singel ‘Als de zon weer schijnt’ die in 2012 in menige hitlijst te vinden is.

   

  In maart 2014 komt Tamara met haar nieuwe single uit die ” Als het nacht wordt ” gaat heten. Als het nacht wordt stond in diverse hitlijsten en op de airplaylist van veel radiozenders waar Tamara’s nieuwe single uitgeroepen werd als alarmschijf .

   

  Tamara voelt zich helemaal in haar sas met dit feestrepertoire. Ze kan met deze liedjes haar vrolijke en zonnige karakter aan het publiek laten zien.

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Tamara Tol een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht