fbpx

Prijs Sunnery James & Ryan Marciano

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Sunnery James & Ryan Marciano

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Sunnery James & Ryan Marciano boeken of Sunnery James & Ryan Marciano inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht
 
 

Biografie Sunnery James & Ryan Marciano

Sunnery James & Ryan Marciano zijn de risings stars aan het dj front. Hun passie en liefde voor muziek spat er vanaf en zuigt iedere bezoeker mee in een energieke stroom waarbij het onmogelijk is om stil te staan.

Het duo heeft uiterst succesvol 2013 achter de rug. Zo werd hun track ‘Triton’ het Dance Valley 2013 Anthem, en kregen hun tracks ‘S.O.T.U.’ ‘Stiffness’ ‘Ultronic’ en ‘Firefaces’ allen zeer goede reviews. Daarnaast waren de twee aanwezig op ieder groot festival in de wereld; van Amsterdam Music Festival tot Ultra Music Festival en Tomorrowland. Nu is het tijd om met hun eigen concept de wereld te veroveren.

Sunnery James & Ryan Marciano staan bekend om hun krachtige sets waarbij ze geen ruimte laten voor langdradige house. Alleen de vetste klappers komen langs en zij brengen hun publiek in extase. Stil zitten is er niet bij.

Sunnery James & Ryan Marciano boek je natuurlijk bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Sunnery James & Ryan Marciano een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht