Prijs Summerland

€ 2595,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Summerland

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw idealepartner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Summerland boeken of Summerland inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht

Biografie Summerland

Allround coverband Summerland, reeds een zeer groot begrip in alle Nederlandse zalen,feesttenten en discotheek circuit.

Jan van Rijswijk (drums en zang), Jody van Zoelen (toetsen en zang), Gary Massarella (Basgitaar en zang), Sjaak van den Heuvel (Leadgitaar en Zang), Frans Hondijk (zang en doedelzak!), Marloez Lamers (zang)

Summerland heeft zijn sporen reeds dubbel en dwars verdiend in het amusementswereldje.
2 muzikanten spelen al meer dan 30 jaar samen.
Frans is als solo zanger sinds 9 jaar onder contract en sinds januari 2011 is Harrie van den Heuvel vervangen door Jody. ook Harrie was al ruim 30 jaar een vast lid van Summerland.
Frans is de zanger van het orkest en kenmerkt zich door zijn zeer sterke stem en zelfs heeft hij in de soundmixshow gestaan waar hij tweede is geworden met het nummer “Babe” van de “Styx. Tevens staat hij ook zeer bekend met het nummer van John Farnham, “The Voice” waarin hij de doedelzak solo voor zijn rekening neemt en waarbij er een ongelofelijke gelijkenis is met Farnhams stemgeluid.

Vanaf januari 2014 is Summerland uitgebreid met een fantastische zangeres en een nieuwe bassist. Met deze frisse nieuwe uitstraling kan de band weer op alle soorten evenementen worden ingezet.

Summerland is een band dat op ieder feest(van bruiloft tot aan de grootste feesttent)ingezet kan worden,tevens is Summerland een welgeziene gast bij diverse artiesten die zij in het verleden ook muzikaal begeleid hebben.
Van 2005 tot en met 2010 was Summerland  de EXCLUSIEVE begeleidingsband op openbare concetren van de mega populaire zanger JANNES.

Summerland is een uiterst professioneel orkest dat van alle markten thuis is, van wals/polka/tango tot aan de nieuwste hits van dit moment en alles, maar dan ook alles wat daar tussen zit (roep maar en ze spelen het !!!).

Uiteraard beschikt Summerland over een uiterst professioneel geluid en lichtshow en zal het orkest op alle wensen van de klant zo goed mogelijk ingaan om het feest tot een succes te maken.
Summerland heeft inmiddels 3 singles op hun naam staan waarvan de hit “Aloosie ” het bekendst is.

Eén ding is zeker, of het nu een bruiloft, kermis, feesttent, braderie, zaal of dicotheek is, Summerland weet er raad mee, succes verzekerd.
Wilt u Summerland eens zien of horen, bel naar Lukassen Produkties voor een kijk en luisterdata, of ga naar de site van Lukassen Produkties voor de openbare agenda.

Eind 2013 neemt Gary de basgitaar over van Bennie en versterkt Summerland zich met zangeres Marloes.

Hazes Tribute Live

Vanaf heden is Summerland ook te boeken in combinatie met Lesley Williams

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Summerland een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht