fbpx

Prijs Summerland

€ 2695,-excl. BTW

privéfeesten
€ 2195,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Summerland

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Summerland boeken of Summerland inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht

Biografie Summerland

Allround coverband Summerland is reeds een zeer groot begrip in alle Nederlandse zalen, feesttenten, kermissen & discotheek circuit.

Summerland bestaat uit:
Jan van Rijswijk (drums en zang)
Jody van Zoelen (toetsen en zang)
Gary Massarella (basgitarist en zang)
Paolo de Bonis (leadgitarist en zang)
Frans Hondijk (zang en doedelzak)
Marloez Lamers (zang)

Summerland heeft zijn sporen reeds dubbel en dwars verdiend in het amusementenwereldje. 2 muzikanten spelen al meer dan 30 jaar samen. Vanaf 2014 is Summerland uitgebreid met een fantastische zangeres en een nieuwe bassist. Met deze frisse, nieuwe uitstraling kan de band weer op alle soorten evenementen ingezet.

Het is een band dat op ieder feest ingezet kan worden. Tevens is Summerland een bekende gast bij diverse artiesten die zij in het verleden ook muzikaal hebben begeleid. Van 2005 t/m 2010 was Summerland de exclusieve begeleidingsband op de openbare concerten van de populaire zanger Jannes. Summerland is een uiterst professioneel orkest dat van alle markten thuis is, van wals, polka, tango tot aan de nieuwste hits van dit moment en alles, maar dan ook alles wat daar tussen zit. Roep het en ze spelen het. Uiteraard beschikt Summerland over een uiterst professioneel geluid en lichtshow en zal het orkest op alle wensen van de klant zo goed mogelijk ingaan om een feest tot succes te maken.

Inmiddels heeft Summerland 3 singles op hun naam staan waarvan de hit ‘Aloosie’ het bekendste is. Een ding is zeker: Summerland weet overal raad mee.

Summerland boeken doet u bij Lukassen Produkties!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Summerland een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht