fbpx

Prijs Sterre Koning

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Sterre Koning

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Sterre Koning boeken of Sterre Koning inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Sterre Koning

  Sterre Koning is op haar jonge leeftijd al een enorm populair talent. Niet alleen is Sterre bekend vanwege haar zingen, ook haar presentatie- en acteertalent is inmiddels opgevallen. Sterre Koning is daarom ook te zien in meerdere populaire jeugdfilms. Daarbuiten laat Sterre haar ruim 530.000 volgers op social media dagelijks zien wat er in haar turbulente leven gebeurt. “Waarom wachten tot je later groot bent” – het is de titel van haar eigen boek en typeert Sterre Koning: op zeventienjarige leeftijd scoort ze al menig hit, speelt in diverse grote films, is belangrijk influencer voor grote merken en bovenal extreem populair onder de jeugd. Niet voor niets ontving Sterre Koning de Nickelodeon Kid’s Choie Award voor aanstormend talent Nederland en België.

  Sterre Koning boeken? Wij verzorgen de boekingen van Sterre Koning, neem vrijblijvend contact op bij vragen, wij helpen je graag!

  Sterre Koning boeken? Sterre Koning inhuren?
  Voor meer informatie en beschikbaarheid van Sterre Koning neem je contact met ons op: 024-3232714

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Sterre Koning een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht