fbpx

Prijs Stef Ekkel

€ 2295,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Stef Ekkel

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Stef Ekkel boeken of Stef Ekkel inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Stef Ekkel

  Deze geweldige zanger had in zijn inmiddels 10-jarige carrière al vele hits. Na de succesvolle singles ‘Op een Terrasje’, ‘De Griekse Melodie’, Een Koffer Vol Met Dromen’, ‘De Woonboot’. Deze nationale feesthit zette Stef Ekkel voorgoed op de kaart als bekende Nederlander.

  Optredens voor vele tv-programma’s waaronder ‘Muziek op het plein’ van de TROS en optredens tijdens de megapiratenfestijnen en de nacht van oranje in de Ahoy-hal waren het resultaat. Daarna verschenen diverse hits ‘Shanghai’, ‘Kufstein’ en ‘Laat De Glazen Nu Maar Klinken’ alsmede twee dvd’s.

  In 2009 komt het nieuwe album van Stef uit. ‘Lekker Gezellig’. Van dit album komen vervolgens weer twee hits uit. ‘Sierra Madre en ‘Ik Schrijf Je Naam’.

  Voor de single ‘De Woonboot’ ontvangt Stef op 5 november 2009 een gouden plaat.

  In het najaar van 2009 verschijnt een single met daarop een duet met Johnny Hoes. ‘De Smokkelaar’. De godfather van het Nederlandse lied benoemt Stef in een interview met de Telegraaf tot zin opvolger.

  De eerste single van 2010 verschijnt begin juni. De single ‘Hopeloos’klinkt weer fantastisch en Stef laat hiermee zien dat hij een echte blijver is.

  Inmiddels is Stef Ekkel een van de meest gevraagde artiesten van Nederland. De live-optredens van Stef zijn door zijn unieke stem en geweldige liedjes. Een echte belevenis en overal waar hij opgetreden heeft wordt hij teruggevraagd. Bovendien heeft Stef in de loop der jaren al zoveel hits uitgebracht, dat hij met alleen zijn eigen repertoire een zaal helemaal uit zijn dak kan laten gaan. Stef is een echte topper als het om gezelligheid en Nederlandstalige muziek gaat.

  Stef Ekkel boeken doet u bij Lukassen Produkties!

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Stef Ekkel een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht