fbpx

Prijs STEAM

€ 2995,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over STEAM

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  STEAM boeken of STEAM inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht
   
   

  Biografie STEAM

  De vijf uitdagende dames van STEAM lijken misschien op het eerste oog onschuldig, maar verwacht van deze band geen sappige lovesongs of ingewikkelde danspasjes op het podium. Deze powergirls weten namen precies wat de bedoeling is: iedere feesttent compleet omverblazen met retestrakke medleys. En dat doen ze dan ook met cheesy guilty pleasures, langharige rock klassiekers, dampend hete meezingers en stoute urban glijers… Van ABBA tot Bon Jovi en van Whitney Houston naar Rage Against The Machine; alles komt voorbij in deze wervelende show, die ook nog eens vol zit van special effects als CO2 en flames. Dit alles maakt STEAM dé feesttent en festivalkraakster van dit moment! Via Lukassen kun je STEAM boeken! Wij verzorgen de boekingen van STEAM , neem vrijblijvend contact op bij vragen, wij helpen je graag! 

  Advies of hulp nodig? Wij helpen je graag met al je vragen over STEAM , neem vrijblijvend contact met ons op! 

  Lukassen is een familiebedrijf opgericht in 1963. Met ons team van jong en oud – bestaande uit betrokken specialisten, muzikanten en artiesten – weten wij als geen ander wat er speelt in de markt. Naast het boeken van STEAM denken wij graag mee over de eventuele verdere invulling van jullie programma.  

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast STEAM een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht