Prijs Spot

€ 2150,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Spot

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw idealepartner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Spot boeken of Spot inhuren

Doet uw makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht

Biografie Spot

SPOT! is aan, dát is een absolute zekerheid. SPOT! is dé band van het jaar. Vol beweging, energiek, muzikaal top niveau, uitgekiende show mét special effects.

Na een aantal jaren van ontwikkeling heeft SPOT! een grote stap gemaakt. In de Achterhoek kent iedereen deze band waar de energie vanaf spat. Maar nu is de rest van het land aan de beurt! SPOT! verovert ook jou!

Vijf ‘good looking’ jonge SPOT! bandleden maken een enthousiaste, spraakmakende en goed doordachte podiumshow. De show is een aaneenschakeling van de mooiste momenten, van Guilty Pleasure tot een verrassende close harmony show. SPOT! speelt de mooiste en meest verrassende, vet sexy medley’s. SPOT! blijft boeien, van de eerste tot ver na de laatste minuut. SPOT! is aan!

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt uw naast Spot een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht