fbpx

Prijs Sieneke

€ 1595,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Sieneke

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Sieneke boeken of Sieneke inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht
   
   

  Biografie Sieneke

  Sieneke groeide op in een zeer hecht gezin, samen met haar vader, moeder en haar jongere broertje. Sieneke was als kind al bezig met zingen en dansen. Al vanaf haar achtste jaar begon zij met streetdance en een paar jaar later is zij op stijldansen gegaan. Gaandeweg merkte Sieneke dat zij zingen ook erg leuk vond en werd daarbij aangemoedigd door haar omgeving.

  Sieneke mocht zingen op feestjes op diverse plekken in het land en deed dat met veel plezier. Op een avond verzorgde zij een optreden waar later die avond ook Marianne Weber acte de présence zou geven. Op het moment dat Sieneke op het podium stond, kwam Marianne binnen en bleef even staan kijken. Marianne was meteen onder de indruk van dit jonge meisje. Een stem die klinkt als een klok en een uitstraling die spontaan en echt is.

  Songfestival: Shalalie Shalala

  Toen de TROS Marianne benaderde om met een door haar uitverkoren talent mee te doen aan het Nationale Songfestival 2010 twijfelde Marianne geen moment en wist dat nu de tijd rijp was om Sieneke naar voren te schuiven. Sieneke is dolblij dat ze nu eindelijk na een lange tijd geduldig wachten de kans krijgt om zich te tonen aan het grote publiek.Marianne is heel zelfverzekerd als het om Sieneke gaat. ” Ik zal niet zomaar mijn naam hangen aan een of ander talent. Sieneke is een supertalent waar ik me met liefde over ontferm en ben er van overtuigd dat zij een hele grote carrière tegemoet gaat.”

  Ondanks dat Sieneke niet wist door te dringen tot de finale van het Eurovisie Songfestival 2010, heeft zij toch de harten van vele Nederlanders gestolen. Zij voelde zich gesteund door de veelal positieve reacties en kon met opgeheven hoofd terugkijken op een zeer bijzondere periode. Platenmaatschappij NRGY Music (Tom Peters) wilde ook dolgraag verder met Sieneke en zodoende werd een contract getekend voor maar liefst 3 albums.

  Het album van Sieneke is eind oktober 2010 verschenen en kwam na èèn week verkoop binnen op 7 in de Album Top 100! Het jaar daarop komt Sieneke met het nummer ‘Doe dat nooit meer’. Het populaire lied eindigt op de 17e plaats in de single top 100. Ook komt ze met het zomerse nummer ‘VIta Bella’.

  In 2012 brengt Sieneke twee nieuwe singles uit genaamd ‘Hé Lekkerding’ en ‘Dromen alleen maar dromen’. Ook verschijnt haar derde album genaamd ‘Eindeloos’.

  Sieneke boeken | inhuren doet u bij Lukassen Produkties!

  Sieneke heeft inmiddels al onzettend veel boekingen op haar naam staan. Lukassen Produkties verzorgt de exclusieve boekingen van Sieneke!

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Sieneke een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht