fbpx

Prijs Sidney Samson

Op aanvraag

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

Meer informatie over Sidney Samson

Neem gerust contact op

Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

Bel ons: 024 323 27 14
Mail ons: info@lukassen.nl

Sidney Samson boeken of Sidney Samson inhuren

Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

< Terug naar artiesten overzicht

Biografie Sidney Samson

De Nederlandse Sidney Samson wist al vanaf zijn zevende levensjaar dat hij voor de rest van zijn leven muziek wilde maken. Zijn interesse in DJ’s ontstond toen hij een aantal DMC mix Championships volgde.

Toen hij 14 jaar oud was begon hij zelf als DJ. Hij draaide toen vooral R&B en Hiphop in lokale clubs. Vier jaar laten veranderde hij compleet van stijl en vond hij zijn draai in House muziek. Hij werd toen vaste DJ van de Exxelent- avonden in de club ‘The Matrixx’ te Nijmegen.

Sidney Samson scoorde zijn eerste hit met het nummer; ‘it’s all funcked up’. Na deze hit ging het snel en scoorde hij hits als; ‘Nobody Move’, ‘Rock This’, ‘Girls’, ‘Aeroplane’ en ‘Viruz’.

In 2007 richtte Sidney Samson zijn eigen platenlabel genaamd ´Samsobeats´ op. Nieuwe nummers van populaire DJ´s en producers worden hier uitgebracht.

De hit die Sidney Samson bekend maakte over de hele wereld heet ´Riverside´. Hiermee kwam hij in heel wat landen in de hitlijsten te staan. In Australië werd deze plaat zelfs platinum. Deze hit bracht hem veel bekendheid, maar hij geeft aan dat dit nog lang niet de laatste hit is die hij zal scoren; “And now you have seen my Riverside, I can’t wait to show you my other sides”.

Sidney Samson wil in eerste plaats producer blijven. Naast Dj en producer is hij ook een geweldige remixer. Zo heeft hij de nummers ‘Get outta my way ‘ van Kylie Minoque en  ‘Commander’ en ‘Gettin over you’ van David Guetta met succes geremixed. Sidney Samson geeft aan nog elke dag te leren en we zullen dan ook nog veel van hem gaan horen.

Sidney Samson boeken | inhuren doet u bij Lukassen Produkties

Vergelijkbare artiesten

Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Sidney Samson een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

Terug naar artiesten overzicht