fbpx

Prijs Sezina Kelsey

€ 1495,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Sezina Kelsey

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Sezina Kelsey boeken of Sezina Kelsey inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Sezina Kelsey

  Sezina Kelsey wist van jongs af aan al; later wil ik alleen maar zingen. Als jongste deelneemster én winnares van de talentenjacht “Hoorn Heeft Talent” beleefde ze, op 9-jarige leeftijd, haar debuutoptreden en dat was het begin van haar deelname aan een reeks grote talentenjachten.

  In 2016 deed Sezina mee aan The Voice Kids en kwam met Team Ali B tot en met The Battles. Vervolgens schreef ze zich in 2017 in voor het Nationaal Junior Songfestival waar zij schitterde in de finale en eindigde als 2e.

  In 2019 deed Sezina nog een keer mee aan The Voice Kids. Als 14-jarige zong zij met haar blind audition het nummer What About Us van Pink, dat inmiddels meer dan 3,1 miljoen keer is bekeken op YouTube. Coach Marco Borsato was zeer onder de indruk van de jonge zangeres en nam haar mee naar de finale. Dat leverde haar onder meer een optreden op met Glennis Grace, met wie ze in 2019 One Moment In Time zong tijdens de Whitney Tribute shows in Rotterdam en Antwerpen.

  In 2020 neemt Sezina deel aan The Voice of Holland met de klassieker van Céline Dion All By Myself en kiest voor Team Waylon.  Hij vindt haar talent “ongelofelijk, echt ongelofelijk”, maar helaas nam hij haar niet mee naar de live shows. Gelukkig heeft ze nog alle tijd en talent om de top te bereiken. Ze wil als jonge artiest een voorbeeld zijn voor jongeren die ook een “droom” hebben.

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Sezina Kelsey een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht