fbpx

Prijs Session

€ 4495,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Session

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Session boeken of Session inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Session

  Met een formatie van topmuzikanten, een actueel repertoire met de grootste hits (afgewisseld met de beste classics), veel interactie met het publiek, de verlichte decorstukken én de mega led videowall is dit dé show van NL! Een optreden van SESSION is ‘high energy’, dansbaar, interactief, trendy maar vooral: een feest! Kortom: SESSION zorgt voor de beste show die er in coverland te vinden is!

  De bezetting van SESSION bestaat uit 3 vocalisten (1 zanger en 2 zangeressen), een 4-koppige ritmesectie en (optioneel en aanbevolen) 2 blazers. Hiermee kan de band keer op keer een onvergetelijke show neerzetten. De muzikanten zie je naast de optredens van SESSION ook schitteren in diverse TV programma’s en in de bands van bekende NL artiesten.

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Session een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht