fbpx

Prijs Samantha Steenwijk

€ 4995,-excl. BTW

Met live band 1x30 minuten
€ 6995,-excl. BTW

excl. Buma
Prijswijzigingen voorbehouden

Vrijblijvend beschikbaarheid of
informatie opvragen

  Meer informatie over Samantha Steenwijk

  Neem gerust contact op

  Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen Produkties uw ideale partner voor het boeken van artiesten, band, acts & coverbands.

  Bel ons: 024 323 27 14
  Mail ons: info@lukassen.nl

  Samantha Steenwijk boeken of Samantha Steenwijk inhuren

  Doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

  < Terug naar artiesten overzicht

  Biografie Samantha Steenwijk

  Samantha Steenwijk boeken?

  Samantha Steenwijk is een zangeres die door haar spontane open persoonlijkheid zeer geliefd is. Daarnaast weet ze met haar dijk van een stem zowel kleine als grote zalen naar euforische hoogtes te brengen.

  In 2009 brengt Samantha de single ‘Kom ga mee met mij’ uit. Dankzij dit vrolijke, catchy nummer wordt ze talent van de maand op het themakanaal TROS Sterren.nl en mag zij een optreden verzorgen in het voorprogramma van Gerard Joling te Spaarnwoude. Andere grote evenementen zoals het Mega Piraten Festijn in het GelreDome, Go Apres Ski in Ahoy volgen. In 2013 behaalt Samantha de finale van het SBS6 programma Bloed Zweet & Tranen. Gesteund door teamcaptains Gerard Joling en Roxanne Hazes weet Samantha de derde plaats te bemachtigen. Haar Bloed Zweet en Tranen single ‘Zonder jou’ behaalt de 11e positie in de hitlijsten.

  Een paar maanden later ontvangt Samantha een BUMA NL nominatie voor beste talent én beste zangeres en wordt hiermee in één adem genoemd met Glennis Grace. In 2014 stelt Samantha een nieuw muzikaal team (Vincent Claase & Hans van Vondelen) samen en gooit ze hoge ogen met haar nieuwe single “Hou toch van mij”. In datzelfde jaar wordt ze voor de tweede keer op rij genomineerd door BUMANL in de categorie Beste zangeres. Met haar single ‘Lieveling, Wat Hou Ik Van Jou’ is Samantha 20 weken in de Nederlandse hitlijsten te vinden, behaalt ze een nummer 1 positie en wordt het liedje één van de best gedraaide liedjes op radio en tv van dat jaar. De vrolijke single ‘Proost op het leven’ gooit ook hoge ogen, er is een nieuwe ‘sound’ gecreëerd.

  Op 26 en 27 mei 2017 gaat een lang gekoesterde wens in vervulling, Samantha treedt twee keer in een uitverkochte Johan Cruijf Arena op bij Toppers in Concert. Tevens doet Steenwijk in dit jaar mee aan het achtste seizoen van het RTL 4-programma The Voice of Holland. Tijdens de ‘Blind Auditions’ draaien alle coaches voor haar om en kiest ze voor Anouk. Bij de ‘Battles’ valt ze af maar wordt ze gestolen door haar nieuwe coach Miss Montreal. Steenwijks auditienummer ‘Ik leef mijn eigen leven’ behaalt twee dagen na de uitzending de nummer 1 positie in de Nederlandse iTunes hitlijst. Uiteindelijk haalt Steenwijk de finale waarin zij als tweede eindigt.

  Na het behalen van de finale gaat het zeer snel! Samantha mag namelijk als gastartiest optreden tijdens Holland Zingt Hazes in de ZiggoDome. En dat niet alleen, ook neemt ze deel aan vele tv-programma’s en is regelmatig terug te vinden op het podium van bijvoorbeeld Muziekfeest op het Plein. En net als in 2016 weet Steenwijk in 2018 de Koos Alberts Award in de categorie ‘Populairste zangeres’ te winnen.

  Aan het einde van 2018 is het eindelijk weer tijd voor nieuwe muziek. Met een aantal tekstschrijvers en artiesten uit het vak wordt er een writerscamp georganiseerd en drie dagen lang wordt er hard gewerkt aan een nieuw album. De haar eerste single na The Voice of Holland wordt ‘Mama’, begin december wordt de single gereleaset en binnen een dag behaald ze de nummer 2 positie in de iTunes Hitlijst. Samantha is overdonderd door dit succes en staat te popelen om nog meer nieuwe muziek te laten horen aan het grote publiek.

  De volgende single ‘Liefde Voor Altijd’, een duet met René Froger, werd in maart 2019 uitgebracht. Verder staan er in 2019 nog vele grote optredens gepland en zullen we nog veel van Samantha gaan horen! Samantha Steenwijk op uw evenement? Boek haar nu via Lukassen Produkties!

  Samantha Steenwijk boeken doet u bij Lukassen Produkties!

  Vergelijkbare artiesten

  Bent u op zoek naar een artiest voor een ander budget of wilt u naast Samantha Steenwijk een soortgelijke artiest boeken, bekijk hiernaast onze suggesties

  Terug naar artiesten overzicht